Heerlijke bagel met plantaardige Roomkaas Bieslook (VEGAN)

Benodigdheden:
- Fano Plantaardige Roomkaas Bieslook
- Volkoren bagel
- Komkommer
- Radijs
- Pompoenpitten
Bereiding & serveertips:
- Besmeer de volkoren bagel met Fano Plantaardige Roomkaas Bieslook. Garneer met dunne schijfjes komkommer en radijs. Bestrooi tot slot royaal met de pompoenpitten.
- Probeer ook eens met veldsla, tomaat en avocado.
- Niet per sé plantaardig? Ook heerlijk met originele Fano Roomkaas Bieslook en gerookte zalm.


Shakshuka flatbread met feta
Geef dit klassieke gerecht uit het Midden-Oosten een twist. Bijvoorbeeld op flatbread met feta.
Meer informatie over Shakshuka flatbread met feta
Kaas-uienbol met Chakalaka topping
Met deze typisch Zuid-Afrikaanse topping maak je eenvoudig en snel verrassende gerechten. Bijvoorbeeld een gevulde kaas-uienbol.
Meer informatie over Kaas-uienbol met Chakalaka topping