Meergranen broodje met ei-bieslooksalade en avocado

Benodigdheden:
- Fano Ei-bieslooksalade (gastronormbak 850g)
- Meergranen broodje
- IJsbergsla
- Avocado
- Kleine tomaatjes
- Uitgebakken plakjes spek
Bereiding & Serveertips:
- Beleg het broodje met een paar grote bladeren ijsbergsla en besmeer royaal met Ei-bieslooksalade. Snij het avocadovruchtvlees in reepjes en leg dit samen met de gesneden kleine tomaatjes er op. Garneer vervolgens met uitgebakken spek.
- Liever vegetarisch? Vervang de uitgebakken plakjes spek door wat Vene Cress.
Fano Ei-bieslooksalade is ook verkrijgbaar in (SUP-proof) portieverpakking.


Broodje hybride tonijnsalade met paprika en kappertjes
NIEUW EN UNIEK: 50% MSC tonijn, 50% jackfruit, 35% minder CO2!
Meer informatie over Broodje hybride tonijnsalade met paprika en kappertjes
Kaas-uienbol met Chakalaka topping
Met deze typisch Zuid-Afrikaanse topping maak je eenvoudig en snel verrassende gerechten. Bijvoorbeeld een gevulde kaas-uienbol.
Meer informatie over Kaas-uienbol met Chakalaka topping