Carrot plaatcake
Met deze schattige carrot plaatcake krijg je direct zin in de lente en pasen. Met de heerlijke toppings kan het voorjaar goed beginnen!
Zo makkelijk maak je ze!
Wat heb je nodig?
- 1 pak HomeMade mix voor Carrot cake
- Paas decoratie
- Bakvorm met losse bodem (30 x 10 cm ongeveer)
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor.
- Maak het beslag volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel het beslag over de bakvorm.
- Bak de carrot cake af en laat het goed afkoelen.
- Bestrijk de cake met royal icing. (Tip: Je kunt ook witte chocoladepasta gebruiken).
- Decoreer de cake.
Brownie Bars met pistache, kadayif en zeezout
Crunch alert! Deze Brownie Bars met pistache, kadayif en zeezout zijn de perfecte mix van smeuïg, knapperig en hartig. Een bite om verliefd op te worden!
Meer informatie over Brownie Bars met pistache, kadayif en zeezout
Chocolade tulband
Met deze feestelijke tulband op tafel zul je je gasten zeker verrassen. Bovendien is hij in een handomdraai gebakken!
Meer informatie over Chocolade tulband
Tompoucen met banaan en witte chocolade
Deze smakelijke creaties zijn zeker het proberen waard!
Meer informatie over Tompoucen met banaan en witte chocolade