Chocolade tulband

Met deze feestelijke tulband op tafel zul je je gasten zeker verrassen. Bovendien is hij in een handomdraai gebakken!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden
- 2 pakken HomeMade mix voor Chocolade cake
- 400 ml water
- Aalbessen
- Granaatappelpitjes
- Poedersuiker voor glazuur + rode kleurstof
- Zuurstokjes
- Spatel
- Tulband bakvorm
- Boter/bakspray om de vorm in te vetten
Bereidingswijze
- Vet de tulband bakvorm in.
- Bak de chocolade cake volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Laat deze goed afkoelen en haal hem daarna voorzichtig uit de vorm.
- Maak het glazuur door poedersuiker met water te mengen en voeg rode kleurstof toe.
- Versier de tulband met het glazuur, aalbessen en granaatappel. Breek de zuurstokjes in kleinere stukjes en versier daar de tulband mee.
Tip! Is jouw glazuur te dun? Voeg dan wat meer poedersuiker toe.


Kruidcake met stroopwafel en karamel
Deze kruidcake met stroopwafel en karamel is de perfecte combinatie. Om je vingers bij af te likken!
Meer informatie over Kruidcake met stroopwafel en karamel
Chocoladecake met roomkaasfrosting en frambozen
Haal de herfst in huis met deze heerlijke chocolade cake!
Meer informatie over Chocoladecake met roomkaasfrosting en frambozen
Herfstige Wafels
Deze wafels met pumpkin spice, appel-abrikozencompote, karamel en pecannoten zijn ze de perfecte traktatie voor een typische herfstdag!
Meer informatie over Herfstige Wafels