Chocoladecake met aardbeien en kandijkoekjes

Ben jij ook zo gek op chocolade? Dan moet je dit recept zeker een keer proberen!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden:
- 1 pak HomeMade mix voor Chocoladecake
- Anderhalve reep pure chocolade
- 200 g aarbeiden
- 300 g pistache nootjes
- Ca. 8 kandijkoekjes
Bereidingswijze:
- Maak de chocolade cake volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Haal de pistache nootjes uit hun schulp. Hak vervolgens de gepelde nootjes fijn met een mes. Voeg 1 á 2 handjes fijngehakte pistache nootjes toe aan het chocolade mengsel en roer de nootjes goed door het mengsel.
- Zet de cake in de oven volgens instructies op de verpakking.
- Laat de cake afkoelen.
- Smelt de pure chocolade in een pannetje en verdeel het over de bovenkant van de cake.
- Snijd de aardbeien door de helft en verdeel ze over de gesmolten chocolade massa.
- Verkruimel de kandijkoekjes (met de hand of gebruik een mixer) en verdeel het ook over de bovenkant van de cake.
- Kruimel daarna nog wat pistache nootjes over de bovenkant van de cake.
- Laat minimaal 1 uur afkoelen in de koelkast.


Muffins met sinaasappel en botercrème
Leuk voor Koningsdag! Dit recept is genoeg voor c.a. 6 muffins!
Meer informatie over Muffins met sinaasappel en botercrème
Cactus Cupcakes met zandkoeklaagje
Ideaal voor een zomerse party!
Meer informatie over Cactus Cupcakes met zandkoeklaagje
Chocolate chip cookies met witte chocodip en chocoladepastilles
Verwen je smaakpapillen met onze Chocolate Chip Cookies, gehuld in romige witte chocodip en bedekt met knapperige chocoladepastilles. Puur genot in elke hap!
Meer informatie over Chocolate chip cookies met witte chocodip en chocoladepastilles