Chocoladecake met aardbeien en kandijkoekjes
Ben jij ook zo gek op chocolade? Dan moet je dit recept zeker een keer proberen!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden:
- 1 pak HomeMade mix voor Chocoladecake
- Anderhalve reep pure chocolade
- 200 g aarbeiden
- 300 g pistache nootjes
- Ca. 8 kandijkoekjes
Bereidingswijze:
- Maak de chocolade cake volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Haal de pistache nootjes uit hun schulp. Hak vervolgens de gepelde nootjes fijn met een mes. Voeg 1 á 2 handjes fijngehakte pistache nootjes toe aan het chocolade mengsel en roer de nootjes goed door het mengsel.
- Zet de cake in de oven volgens instructies op de verpakking.
- Laat de cake afkoelen.
- Smelt de pure chocolade in een pannetje en verdeel het over de bovenkant van de cake.
- Snijd de aardbeien door de helft en verdeel ze over de gesmolten chocolade massa.
- Verkruimel de kandijkoekjes (met de hand of gebruik een mixer) en verdeel het ook over de bovenkant van de cake.
- Kruimel daarna nog wat pistache nootjes over de bovenkant van de cake.
- Laat minimaal 1 uur afkoelen in de koelkast.
Rendier brownies
Met deze vrolijke rendier brownies kom je direct in de kerstsfeer! De rode neus valt direct op en de smaak ook!
Meer informatie over Rendier browniesSmores Chocolate Chip Cookies
Wie houdt er nou niet van Smores? Deze Chocolate Chip Cookies Smores variant wordt gegarandeerd een favoriet!
Meer informatie over Smores Chocolate Chip CookiesScones met perzik
De frisse perzik maakt deze scones helemaal af. Zet je saaie ontbijt of lunch opzij en probeer dit heerlijke recept eens!
Meer informatie over Scones met perzik