Chocoladecake met aardbeien en kandijkoekjes
Ben jij ook zo gek op chocolade? Dan moet je dit recept zeker een keer proberen!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden:
- 1 pak HomeMade mix voor Chocoladecake
- Anderhalve reep pure chocolade
- 200 g aarbeiden
- 300 g pistache nootjes
- Ca. 8 kandijkoekjes
Bereidingswijze:
- Maak de chocolade cake volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Haal de pistache nootjes uit hun schulp. Hak vervolgens de gepelde nootjes fijn met een mes. Voeg 1 á 2 handjes fijngehakte pistache nootjes toe aan het chocolade mengsel en roer de nootjes goed door het mengsel.
- Zet de cake in de oven volgens instructies op de verpakking.
- Laat de cake afkoelen.
- Smelt de pure chocolade in een pannetje en verdeel het over de bovenkant van de cake.
- Snijd de aardbeien door de helft en verdeel ze over de gesmolten chocolade massa.
- Verkruimel de kandijkoekjes (met de hand of gebruik een mixer) en verdeel het ook over de bovenkant van de cake.
- Kruimel daarna nog wat pistache nootjes over de bovenkant van de cake.
- Laat minimaal 1 uur afkoelen in de koelkast.
BBQ toetjes spiesen
Het perfecte en simpele toetje voor elke BBQ! Deze zomerse spiesen brengen vrolijkheid op tafel!
Meer informatie over BBQ toetjes spiesen
Paasfeest tulband
Pasen wordt pas echt een feestje met deze kruidcake tulband. Lekker voor bij het paasontbijt!
Meer informatie over Paasfeest tulband
Carrot cake cupcakes met pecannoten, rozijnen en roomkaastopping
Pure verwennerij in cupcakevorm! Kruidige carrot cake met zoete rozijnen, pecannoten en een zachte roomkaastopping.
Meer informatie over Carrot cake cupcakes met pecannoten, rozijnen en roomkaastopping