Chocoladecake met aardbeien en kandijkoekjes

Ben jij ook zo gek op chocolade? Dan moet je dit recept zeker een keer proberen!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden:
- 1 pak HomeMade mix voor Chocoladecake
- Anderhalve reep pure chocolade
- 200 g aarbeiden
- 300 g pistache nootjes
- Ca. 8 kandijkoekjes
Bereidingswijze:
- Maak de chocolade cake volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Haal de pistache nootjes uit hun schulp. Hak vervolgens de gepelde nootjes fijn met een mes. Voeg 1 á 2 handjes fijngehakte pistache nootjes toe aan het chocolade mengsel en roer de nootjes goed door het mengsel.
- Zet de cake in de oven volgens instructies op de verpakking.
- Laat de cake afkoelen.
- Smelt de pure chocolade in een pannetje en verdeel het over de bovenkant van de cake.
- Snijd de aardbeien door de helft en verdeel ze over de gesmolten chocolade massa.
- Verkruimel de kandijkoekjes (met de hand of gebruik een mixer) en verdeel het ook over de bovenkant van de cake.
- Kruimel daarna nog wat pistache nootjes over de bovenkant van de cake.
- Laat minimaal 1 uur afkoelen in de koelkast.


Chocolate chip cookies met witte chocolade
All you need is... deze koekjes die gebakken zijn met veel liefde!
Meer informatie over Chocolate chip cookies met witte chocolade
Chocolade tulband
Met deze feestelijke tulband op tafel zul je je gasten zeker verrassen. Bovendien is hij in een handomdraai gebakken!
Meer informatie over Chocolade tulband
Carrotcake blondies met pecannoten en witte chocolade
Too good to share! Deze carrotcake blondies zijn een feestje bij elke hap!
Meer informatie over Carrotcake blondies met pecannoten en witte chocolade