Frambozen Kruidcake
Verras jouw bezoek met dit overhéérlijke recept voor een echte HomeMade chocolade Kruidcake. Met stukjes pure chocolade en frambozen lekker voor bij de koffie en thee. Óf serveer deze verrukkelijke cake eens als nagerecht.
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden:
- 2 pakken Mix voor Kruidcake
- 150 g frambozen
- 100 g mascarpone
- 300 g pure chocolade
- 300 g roomboter
- Mix voor Banketbakkersroom
- 50 g poedersuiker
Bereidingswijze:
- Bereid de Mix voor Kruidcake volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Giet in een ronde springvorm en bak de cake gaar in de oven. Laat hem volledig afkoelen.
- Ondertussen prak je 50 g frambozen en meng je deze met 100 g mascarpone.
- Snij de cake horizontaal doormidden en bestrijk de cake hiermee.
- Voor de botercrème smelt je eerst de chocolade.
- Klop de boter met de poedersuiker luchtig op. Voeg de banketbakkersroom daaraan toe en klop het geheel door. Klop geleidelijk aan de gesmolten chocolade door de botercrème. Blijf doorkloppen, anders stolt de chocolade en krijg je stukjes chocolade in de crème.
- Smeer de cake in met de botercrème en serveer met frambozen.
Carrot cake cupcakes met pecannoten, rozijnen en roomkaastopping
Pure verwennerij in cupcakevorm! Kruidige carrot cake met zoete rozijnen, pecannoten en een zachte roomkaastopping.
Meer informatie over Carrot cake cupcakes met pecannoten, rozijnen en roomkaastopping
Zomerse tompoucen
Zomerse tompoucen heerlijk voor de warme dagen!
Meer informatie over Zomerse tompoucen
Cactus Cupcakes met zandkoeklaagje
Ideaal voor een zomerse party!
Meer informatie over Cactus Cupcakes met zandkoeklaagje