Kruidcake met aardbeien en kandijkoekjes
Ben jij ook zo gek op kruidcake en chocolade? Dan moet je dit recept zeker een keer proberen!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden:
- 1 pak HomeMade mix voor Kruidcake
- Anderhalve reep pure chocolade
- 200 g aarbeiden
- 300 g pistache nootjes
- Ca. 8 kandijkoekjes
Bereidingswijze:
- Maak de Kruidcake volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Haal de pistache nootjes uit hun schulp. Hak vervolgens de gepelde nootjes fijn met een mes. Voeg 1 á 2 handjes fijngehakte pistache nootjes toe aan het chocolade mengsel en roer de nootjes goed door het mengsel.
- Zet de cake in de oven volgens instructies op de verpakking.
- Laat de cake afkoelen.
- Smelt de pure chocolade in een pannetje en verdeel het over de bovenkant van de cake.
- Snijd de aardbeien door de helft en verdeel ze over de gesmolten chocolade massa.
- Verkruimel de kandijkoekjes (met de hand of gebruik een mixer) en verdeel het ook over de bovenkant van de cake.
- Kruimel daarna nog wat pistache nootjes over de bovenkant van de cake.
- Laat minimaal 1 uur afkoelen in de koelkast.
Kaneelsuiker muffins
Verwen jezelf met de heerlijke geur en smaak van Kaneelsuiker muffins. Perfect voor elke zoete trek!
Meer informatie over Kaneelsuiker muffins
Lama Muffins
Hoe schattig zijn deze vrolijke Lama Muffins met aaibare kokosvacht? Super leuk voor een kinderfeestje of natuurlijk gewoon zomaar! Heel eenvoudig gemaakt...
Meer informatie over Lama Muffins
Rood fruit red velvet brownie met royal icing
Deze Red Velvet Brownie is niet alleen een lust voor het oog, maar is ook nog eens super lekker!
Meer informatie over Rood fruit red velvet brownie met royal icing