Pindakaasbrood
Zit jij klaar voor een heerlijk pindakaas recept? Ga dan voor dit pindakaasbrood: vol van smaak en rijk gevuld met banaan en pinda's! Yum!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden:
- 1 pak HomeMade mix voor de Kruidcake
- 100 g rozijnen
- 100 g Pindakaas
- 450 g rijpe bananen
- 1 kleine banaan
- 75 g pompoenpitten
- 75 g ongezouten pinda's
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor, zoals ook op de bakmix staat vermeld.
- Wel de rozijnen in warm water voor ongeveer 15 minuten en laat de rozijnen uitlekken.
- Mix de bakmix zoals op de verpakking is aangegeven.
- Meng de pindakaas door het beslag.
- Pel de 450 g bananen en prak ze heel fijn en voeg het mengsel met de rozijnen, 75 g pompoenpitten en 75 g pinda’s aan de bakmix toe. Spatel het goed door elkaar.
- Pel de kleine banaan en snijd hem overlangs middendoor. Leg de helften met de snijkanten naar boven op het beslag en druk iets aan.
- Bak het bananenbrood, in de voorverwarmde oven in ± 60 minuten bruin en gaar.
Valentijn cupcakes
Maak deze super leuke Valentijn Cupcakes! Je kunt ze uitdelen of lekker zelf opeten!
Meer informatie over Valentijn cupcakesCakepop kruidcake
Zei er iemand traktatie? Dit is toch alleen al een traktatie voor het oog, en het smaakt ook nog eens heerlijk.
Meer informatie over Cakepop kruidcakeChocolade Cake met Kokos en Banaan
Een droom voor Chocoholics: Een smeuïge tropische Chocolade Cake met Kokos en Banaan die je moet proeven! Als je deze chocoladecake één keer gemaakt hebt,...
Meer informatie over Chocolade Cake met Kokos en Banaan