Pindakaasbrood
Zit jij klaar voor een heerlijk pindakaas recept? Ga dan voor dit pindakaasbrood: vol van smaak en rijk gevuld met banaan en pinda's! Yum!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden:
- 1 pak HomeMade mix voor de Kruidcake
- 100 g rozijnen
- 100 g Pindakaas
- 450 g rijpe bananen
- 1 kleine banaan
- 75 g pompoenpitten
- 75 g ongezouten pinda's
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor, zoals ook op de bakmix staat vermeld.
- Wel de rozijnen in warm water voor ongeveer 15 minuten en laat de rozijnen uitlekken.
- Mix de bakmix zoals op de verpakking is aangegeven.
- Meng de pindakaas door het beslag.
- Pel de 450 g bananen en prak ze heel fijn en voeg het mengsel met de rozijnen, 75 g pompoenpitten en 75 g pinda’s aan de bakmix toe. Spatel het goed door elkaar.
- Pel de kleine banaan en snijd hem overlangs middendoor. Leg de helften met de snijkanten naar boven op het beslag en druk iets aan.
- Bak het bananenbrood, in de voorverwarmde oven in ± 60 minuten bruin en gaar.
Kruidcake tulband met cranberry's
Deze feestelijke kersttulband is een mooie afsluiter van het kerstdiner. Want wie wil er niet een lekker, zelfgemaakt plakje voor bij de koffie toe?
Meer informatie over Kruidcake tulband met cranberry'sKruidcake gevuld met glazuur
Ontdek de heerlijke kruidcake, boordevol nootjes en rozijnen, bedekt met een zalig glazuur. Puur genieten in elke hap!
Meer informatie over Kruidcake gevuld met glazuurSuikerwafel met appel, kaneel en ijs
Sluit je ogen en stel je voor: een verrukkelijke suikerwafel, nog dampend van het wafelijzer. Daar bovenop ligt een warm, gekarameliseerd kaneelappeltje en...
Meer informatie over Suikerwafel met appel, kaneel en ijs