Pindakaasbrood
Zit jij klaar voor een heerlijk pindakaas recept? Ga dan voor dit pindakaasbrood: vol van smaak en rijk gevuld met banaan en pinda's! Yum!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden:
- 1 pak HomeMade mix voor de Kruidcake
- 100 g rozijnen
- 100 g Pindakaas
- 450 g rijpe bananen
- 1 kleine banaan
- 75 g pompoenpitten
- 75 g ongezouten pinda's
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor, zoals ook op de bakmix staat vermeld.
- Wel de rozijnen in warm water voor ongeveer 15 minuten en laat de rozijnen uitlekken.
- Mix de bakmix zoals op de verpakking is aangegeven.
- Meng de pindakaas door het beslag.
- Pel de 450 g bananen en prak ze heel fijn en voeg het mengsel met de rozijnen, 75 g pompoenpitten en 75 g pinda’s aan de bakmix toe. Spatel het goed door elkaar.
- Pel de kleine banaan en snijd hem overlangs middendoor. Leg de helften met de snijkanten naar boven op het beslag en druk iets aan.
- Bak het bananenbrood, in de voorverwarmde oven in ± 60 minuten bruin en gaar.
Cappuccino Chocolade Muffins
Voor de échte coffeelover, zijn deze Cappucino Chocolade Muffins zeer zeker de moeite waard om te maken. Heerlijke Muffins van HomeMade met een flinke laag...
Meer informatie over Cappuccino Chocolade MuffinsAardbei-citroenmuffins
Lekker weer vraagt om lekkere zomerse lekkernijen! Bij deze cupcakes straalt de zomer er vanaf! Een heerlijke frisse muffin! Die kun je maken met dit recept...
Meer informatie over Aardbei-citroenmuffinsRed Velvet Mijter Brownie
Sinterklaas in het land en dat moet gevierd worden! Deze heerlijke Red Velvet Brownie met een vleugje Sinterklaas is perfect voor de gezellige...
Meer informatie over Red Velvet Mijter Brownie