Pistache Chocolade Kruidcake
Een notige pistachecake met een heerlijke zachte witte chocolade topping, yum! Heerlijk bij de koffie of thee!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden
- 1 pak HomeMade mix voor Kruidcake
- 200 g gepelde pistachenoten
- 100 g witte chocolade
Bereidingswijze
- Maak het beslag voor de Kruidcake volgens de bereidingswijze.
- Hak 150 g pistachenoten grof er meng door het beslag.
- Bak de kruidcake volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
- Smelt de witte chocolade en drizzle over de kruidcake.
- Garneer met de overige, gehakte pistachenootjes.
Carrot cake met wortel, walnoten en roomkaastopping
Een feestje op tafel! Een zachte carrot cake met extra stukjes versgeraspte wortel, walnoten en een romige roomkaastopping.
Meer informatie over Carrot cake met wortel, walnoten en roomkaastopping
Zomerse tompoucen
Zomerse tompoucen heerlijk voor de warme dagen!
Meer informatie over Zomerse tompoucen
Beren chocoladetaart
Gegarandeerd beestachtig genieten met deze bere-lekkere chocoladetaart.
Meer informatie over Beren chocoladetaart