Spring naar inhoud

Red Velvet Cheesecakebrownie sticks

Leuk voor bij de BBQ! Gemaakt met de Mix voor Red Velvet Brownies.

Zo makkelijk maak je ze!

Benodigdheden: 

  • 1 pak HomeMade mix voor Red Velvet Brownies
  • 100 ml water
  • 200 g naturel roomkaas
  • 1 ei
  • 250 g aardbeien
  • 50 g witte chocola
  • Satéprikkers

Bereidingswijze: 

  1. Bereid het beslag voor Red Velvet Brownies volgens de eerste twee stappen op de verpakking.
  2. Meng de mix voor royal icing met een ei op de hoogste stand met de mixer met garden in vijf minuten luchtig. Voeg de roomkaas toe en klop door tot een luchtig mengsel.
  3. Verdeel de gemengde roomkaastopping over het beslag en roer voorzichtig met een lepel door de bovenste laag.
  4. Bak de red velvet cheesecakebrownie verder volgens de aanwijzingen en laat goed afkoelen.
  5. Haal de kroontjes van de aardbeien en snij deze in de breedte door de helft.
  6. Snij de red velvet cheesecakebrownie, als deze goed afgekoeld is, in kleine vierkantjes.
  7. Rijg de aardbeien en red velvet cheesecakebrownies op de satéprikkers. 
  8. Versier de sticks met gesmolten witte chocolade en drizzle er feestelijk overheen!