Red Velvet Cheesecakebrownie sticks

Leuk voor bij de BBQ! Gemaakt met de Mix voor Red Velvet Brownies.
Zo makkelijk maak je ze!
Benodigdheden:
- 1 pak HomeMade mix voor Red Velvet Brownies
- 100 ml water
- 200 g naturel roomkaas
- 1 ei
- 250 g aardbeien
- 50 g witte chocola
- Satéprikkers
Bereidingswijze:
- Bereid het beslag voor Red Velvet Brownies volgens de eerste twee stappen op de verpakking.
- Meng de mix voor royal icing met een ei op de hoogste stand met de mixer met garden in vijf minuten luchtig. Voeg de roomkaas toe en klop door tot een luchtig mengsel.
- Verdeel de gemengde roomkaastopping over het beslag en roer voorzichtig met een lepel door de bovenste laag.
- Bak de red velvet cheesecakebrownie verder volgens de aanwijzingen en laat goed afkoelen.
- Haal de kroontjes van de aardbeien en snij deze in de breedte door de helft.
- Snij de red velvet cheesecakebrownie, als deze goed afgekoeld is, in kleine vierkantjes.
- Rijg de aardbeien en red velvet cheesecakebrownies op de satéprikkers.
- Versier de sticks met gesmolten witte chocolade en drizzle er feestelijk overheen!


Frambozen Chocolade Cake
Verras jouw bezoek met dit overhéérlijke recept voor een echte HomeMade Chocolade cake. Met stukjes pure chocolade en frambozen lekker voor bij de koffie en...
Meer informatie over Frambozen Chocolade Cake
Kruidcake met noten en rozijnen
Lekker van smaak en een heerlijke traktatie. Snijd hier een lekker dik plak af. Je kunt hem met een lekkere laag boter besmeren. Deze cake is ook heerlijk...
Meer informatie over Kruidcake met noten en rozijnen
Carrot cake cupcakes met pecannoten, rozijnen en roomkaastopping
Pure verwennerij in cupcakevorm! Kruidige carrot cake met zoete rozijnen, pecannoten en een zachte roomkaastopping.
Meer informatie over Carrot cake cupcakes met pecannoten, rozijnen en roomkaastopping