Red Velvet Valentijnstaart

Iemand verassen tijdens Valentijnsdag? Probeer dan eens deze Red Velvet Valentijnstaart. Met veel liefde gebakken!
Zo makkelijk maak je 'm!
Wat heb je nodig?
- 2 pakken HomeMade mix voor Red velvet cake
- 180 ml water
- 200 gram roomkaas
- Hartjesdecoratie
- Een beetje boter of olie
- Mixer met gardes
- Beslagkom
- Hart bakvorm
Tijd om te bakken!
- Verwarm de oven voor volgens de instructies op de verpakking van de red velvet cake.
- Meng de mix voor red velvet brownies en 180 ml water in een beslagkom met gardes en mix 1 minuut op de middelste stand tot een glad en klontvrij beslag.
- Vul de ingevette hartvormige bakvorm gelijkmatig met het beslag.
- Zet de red velvet brownie op een rooster in het midden van de oven. Na ongeveer 40-60 minuten is de red velvet brownie klaar. Laat de red velvet brownie goed afkoelen in de bakvorm voordat je deze verwijdert.
- Meng de mix voor royal icing en de roomkaas in een beslagkom met een mixer met gardes en mix ongeveer 6 minuten op de middelste stand tot een glad mengsel.
- Bestrijk de afgekoelde red velvet brownie met de roomkaastopping en laat het gedurende 2 uur opstijven in de koelkast.
- Versier de red velvet brownie naar wens met hartjesdecoratie.


Shake & Bake Wafels
Een mix voor 6 heerlijke Wafels. Maak ze gemakkelijk door alleen water toe te voegen!
Meer informatie over Shake & Bake Wafels
Lama Muffins
Hoe schattig zijn deze vrolijke Lama Muffins met aaibare kokosvacht? Super leuk voor een kinderfeestje of natuurlijk gewoon zomaar! Heel eenvoudig gemaakt...
Meer informatie over Lama Muffins
Halloween kruidcake
Vier Halloween met onze heerlijke kruidcake in een vorm van een pompoen. Een griezelige traktatie tijdens deze spookachtige maand!
Meer informatie over Halloween kruidcake