Spring naar inhoud

Red Velvet Valentijnstaart

Iemand verassen tijdens Valentijnsdag? Probeer dan eens deze Red Velvet Valentijnstaart. Met veel liefde gebakken!

Zo makkelijk maak je 'm!

Wat heb je nodig?

  • 2 pakken HomeMade mix voor Red velvet cake
  • 180 ml water 
  • 200 gram roomkaas
  • Hartjesdecoratie
  • Een beetje boter of olie
  • Mixer met gardes
  • Beslagkom
  • Hart bakvorm

Tijd om te bakken!

  1. Verwarm de oven voor volgens de instructies op de verpakking van de red velvet cake.
  2. Meng de mix voor red velvet brownies en 180 ml water in een beslagkom met gardes en mix 1 minuut op de middelste stand tot een glad en klontvrij beslag.
  3. Vul de ingevette hartvormige bakvorm gelijkmatig met het beslag.
  4. Zet de red velvet brownie op een rooster in het midden van de oven. Na ongeveer 40-60 minuten is de red velvet brownie klaar. Laat de red velvet brownie goed afkoelen in de bakvorm voordat je deze verwijdert.
  5. Meng de mix voor royal icing en de roomkaas in een beslagkom met een mixer met gardes en mix ongeveer 6 minuten op de middelste stand tot een glad mengsel.
  6. Bestrijk de afgekoelde red velvet brownie met de roomkaastopping en laat het gedurende 2 uur opstijven in de koelkast.
  7. Versier de red velvet brownie naar wens met hartjesdecoratie.