Rood fruit red velvet brownie met royal icing

Deze Red Velvet Brownie is niet alleen een lust voor het oog, maar is ook nog eens super lekker!
Wat heb je nodig?
- 1 pak HomeMade Mix voor Red Velvet Brownies
- 200g roomkaas
- 200g rood fruit
- 1 blik aardbei taartvulling
Bereidingswijze:
- Bak de red velvet brownie volgens de eerste vier stappen op de verpakking.
- Meng de mix voor royal icing en de roomkaas in een beslagkom met een mixer met garden en mix ongeveer 1 minuut op de middelste stand tot een glad mengsel.
- Bestrijk de afgekoelde red velvet brownie met de roomkaastopping en laat het gedurende 2 uur opstijven in de koelkast.
- Nadat het stevig is geworden, breng je de aardbeientaartvulling aan over de topping, waarbij je de aardbeien die in de taartvulling zitten niet gebruikt, maar alleen de aardbeiengelei.
- Versier de brownie met rood fruit.


Chocolade Cake met Kokos en Banaan
Een droom voor Chocoholics: Een smeuïge tropische Chocolade Cake met Kokos en Banaan die je moet proeven! Als je deze chocoladecake één keer gemaakt hebt,...
Meer informatie over Chocolade Cake met Kokos en Banaan
Scones met Lemon curd en clotted cream
Zin in wat variatie? Probeer dan eens deze lemon curd met clotted cream Scones! Heerlijk om uit te delen op een verjaardag.
Meer informatie over Scones met Lemon curd en clotted cream
Spook Brownies
Boe! Is jouw kind eind oktober of begin november jarig? Dan is een traktatie in Halloweensfeer leuk! Deze Spook Brownies zijn heel gemakkelijk te maken met...
Meer informatie over Spook Brownies