Scones met Rubychocolade en Pecannoten
Deze onweerstaanbare combinatie moet je proberen. Heerlijk om samen met vrienden dit recept te maken!
Zo makkelijk maak je ze!
Benodigdheden
- 1 pak HomeMade mix voor Scones
- 110 ml water
- 60 g pecannoten
- 100 g + 50 g ruby chocolade
- Sultanta Rozijnen
Bereidingswijze:
- Maak het deeg voor de Scones volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Hak 100 g ruby chocolade en de pecannoten grof.
- Voeg de gehakte ruby chocolade en pecannoten + de rozijnen toe aan het deeg en roer stevig door.
- Verdeel de deegbal in 8 gelijke stukken en maak er ronde bolletjes van. Laat ze 5 minuten rusten.
- Bak de Scones verder volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Smelt 50 g ruby chocolade au-bain marie en drizzle dit ten slotte feestelijk over de afgekoelde Scones.
Herfst Brownies
De koude, herfstige dagen staan weer voor de deur. Deze herfst brownies brengen gezelligheid in huis en zijn heerlijk om te proeven! Waar wacht je nog op?
Meer informatie over Herfst BrowniesChocoladecake met pecannoten
Hoe lekker is de herfst? Een tijd van huiselijkheid. Wat ons betreft is er geen betere manier om de herfst te verwelkomen dan met deze chocoladecake. Zie...
Meer informatie over Chocoladecake met pecannotenRed Velvet truffels
Waanzinnge Red Velvet truffels gemaakt door @jessica.bakt
Meer informatie over Red Velvet truffels