Spring naar inhoud

Scones met Rubychocolade en Pecannoten

Deze onweerstaanbare combinatie moet je proberen. Heerlijk om samen met vrienden dit recept te maken!

Zo makkelijk maak je ze!

Benodigdheden

  • 1 pak HomeMade mix voor Scones
  • 110 ml water
  • 60 g pecannoten
  • 100 g + 50 g ruby chocolade
  • Sultanta Rozijnen

Bereidingswijze:

  • Maak het deeg voor de Scones volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Hak 100 g ruby chocolade en de pecannoten grof.
  • Voeg de gehakte ruby chocolade en pecannoten + de rozijnen toe aan het deeg en roer stevig door.
  • Verdeel de deegbal in 8 gelijke stukken en maak er ronde bolletjes van. Laat ze 5 minuten rusten.
  • Bak de Scones verder volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Smelt 50 g ruby chocolade au-bain marie en drizzle dit ten slotte feestelijk over de afgekoelde Scones.