Scones met Rubychocolade en Pecannoten
Deze onweerstaanbare combinatie moet je proberen. Heerlijk om samen met vrienden dit recept te maken!
Zo makkelijk maak je ze!
Benodigdheden
- 1 pak HomeMade mix voor Scones
- 110 ml water
- 60 g pecannoten
- 100 g + 50 g ruby chocolade
- Sultanta Rozijnen
Bereidingswijze:
- Maak het deeg voor de Scones volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Hak 100 g ruby chocolade en de pecannoten grof.
- Voeg de gehakte ruby chocolade en pecannoten + de rozijnen toe aan het deeg en roer stevig door.
- Verdeel de deegbal in 8 gelijke stukken en maak er ronde bolletjes van. Laat ze 5 minuten rusten.
- Bak de Scones verder volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Smelt 50 g ruby chocolade au-bain marie en drizzle dit ten slotte feestelijk over de afgekoelde Scones.
BBQ toetjes spiesen
Het perfecte en simpele toetje voor elke BBQ! Deze zomerse spiesen brengen vrolijkheid op tafel!
Meer informatie over BBQ toetjes spiesen
Kruidcake met sinaasappel
Deze Kruidcake met sinaasappel is een heerlijke frisse combinatie! Ook ideaal voor Koningsdag!
Meer informatie over Kruidcake met sinaasappel
Brownie met banaan, noten en frambozen
Verwen jezelf of je bezoek met deze heerlijke brownie, yummy!
Meer informatie over Brownie met banaan, noten en frambozen