Scones met Rubychocolade en Pecannoten

Deze onweerstaanbare combinatie moet je proberen. Heerlijk om samen met vrienden dit recept te maken!
Zo makkelijk maak je ze!
Benodigdheden
- 1 pak HomeMade mix voor Scones
- 110 ml water
- 60 g pecannoten
- 100 g + 50 g ruby chocolade
- Sultanta Rozijnen
Bereidingswijze:
- Maak het deeg voor de Scones volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Hak 100 g ruby chocolade en de pecannoten grof.
- Voeg de gehakte ruby chocolade en pecannoten + de rozijnen toe aan het deeg en roer stevig door.
- Verdeel de deegbal in 8 gelijke stukken en maak er ronde bolletjes van. Laat ze 5 minuten rusten.
- Bak de Scones verder volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Smelt 50 g ruby chocolade au-bain marie en drizzle dit ten slotte feestelijk over de afgekoelde Scones.


Watermeloen & zon koekjes
De zonnige dagen komen er aan en dat betekent ook veel zoetigheid! Deze vrolijke koekjes maken jouw zomer compleet!
Meer informatie over Watermeloen & zon koekjes
Muffins met sinaasappel en botercrème
Leuk voor Koningsdag! Dit recept is genoeg voor c.a. 6 muffins!
Meer informatie over Muffins met sinaasappel en botercrème
Chocoladecake met pecannoten
Hoe lekker is de herfst? Een tijd van huiselijkheid. Wat ons betreft is er geen betere manier om de herfst te verwelkomen dan met deze chocoladecake. Zie...
Meer informatie over Chocoladecake met pecannoten