Tompoucen met banaan en witte chocolade
Deze smakelijke creaties zijn zeker het proberen waard!
Zo makkelijk maak je ze!
Benodigdheden
- 1 pak HomeMade mix voor Tompoucen
- 1 banaan
- 30 g witte chocolade
- 100 g poedersuiker
- Spuitzak
Bereidingswijze
- Snijd de tompouceplakken volgens de markeringen.
- Snijd een banaan in dunne plakjes en verdeel deze stukjes over de tompouceplakken.
- Maak vervolgens de banketbakkersroom volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel de banketbakkersroom in de spuitzak en spuit in golvende banen over de plakjes banaan.
- Verdeel de overige plakjes banaan over de laag met banketbakkersroom en spuit hier vervolgens weer de banketbakkersroom overheen.
- Dek de banketbakkersroom af met de overige tompouceplakken.
- Maak het glazuur door de poedersuiker met een paar druppels water te mengen.
- Verdeel het glazuur over de tompouceplakken en rasp 30 g witte chocolade eroverheen.
Scones met Cranberry & Kaneel
Deze luchtige scones krijgen winterse twist door de combinatie van kaneel en cranberry. Leuk om te maken voor een gezellige brunch of high tea!
Meer informatie over Scones met Cranberry & Kaneel
Watermeloen & zon koekjes
De zonnige dagen komen er aan en dat betekent ook veel zoetigheid! Deze vrolijke koekjes maken jouw zomer compleet!
Meer informatie over Watermeloen & zon koekjes
Herfstige Wafels
Deze wafels met pumpkin spice, appel-abrikozencompote, karamel en pecannoten zijn ze de perfecte traktatie voor een typische herfstdag!
Meer informatie over Herfstige Wafels