Tompoucen met banaan en witte chocolade

Deze smakelijke creaties zijn zeker het proberen waard!
Zo makkelijk maak je ze!
Benodigdheden
- 1 pak HomeMade mix voor Tompoucen
- 1 banaan
- 30 g witte chocolade
- 100 g poedersuiker
- Spuitzak
Bereidingswijze
- Snijd de tompouceplakken volgens de markeringen.
- Snijd een banaan in dunne plakjes en verdeel deze stukjes over de tompouceplakken.
- Maak vervolgens de banketbakkersroom volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel de banketbakkersroom in de spuitzak en spuit in golvende banen over de plakjes banaan.
- Verdeel de overige plakjes banaan over de laag met banketbakkersroom en spuit hier vervolgens weer de banketbakkersroom overheen.
- Dek de banketbakkersroom af met de overige tompouceplakken.
- Maak het glazuur door de poedersuiker met een paar druppels water te mengen.
- Verdeel het glazuur over de tompouceplakken en rasp 30 g witte chocolade eroverheen.


Herfst Cookies
Dit seizoen kunnen de Herfst Cookies niet ontbreken! Ze waaien zo vanaf je bord naar je mond. Smullen maar!
Meer informatie over Herfst Cookies
Chocolate Chip Scones
Binnenkort een high tea? Of op zoek naar een lekker recept voor scones? Dan moet je dit recept proberen! Snel op tafel en genieten maar, dit kun je toch niet...
Meer informatie over Chocolate Chip Scones