Unicorn slagroomtaart

De kleuren van deze cake zijn betoverend! Je raakt er niet op uitgeCAKEn. Een leuke traktatie!
Zo makkelijk maak je het!
Wat heb je nodig?
- 3 pakken HomeMade mix voor Unicorn Cupcakes
- 210 ml water
- 250 ml slagroom
- Suiker
- Jam (aardbei/framboos)
- Strooisel
- Cakevorm
- Mixer met gardes
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor.
- Meng de 3 pakjes paarse cupcakemix met 105 ml water in een beslagkom met een mixer met gardes en mix op de middelste stand tot een glad beslag.
- Doe hetzelfde voor de 3 pakjes groene cupcakemix.
- Giet om en om het paarse en het groene beslag in de vorm, zo krijg je mooi gekleurde laagjes op elkaar.
- Zet bakvorm met de cake in het midden van de oven, na ongeveer 50-60 minuten is de cake klaar. TIP: Prink met een prikker in het midden van de cake. Als de prikker er schoon uitkomt, weet je zeker dat de cake gaar is.
- Laat de cake afkoelen, en snijd vervolgens de cake horizontaal doormidden.
- Bestrijk de onderste laag met jam en plaats vervolgens de bovenkant weer op de cake.
- Mix vervolgens 250 ml slagroom met suiker naar smaak, tot een luchtig geheel.
- Spuit vervolgens de slagroom op de cake, en versier het geheel met bijvoorbeeld sprinkels of ander strooisel. De unicornschildjes vind je in de verpakking van de bakmix!


Tompuffins
Waar gaat jouw voorkeur naar uit: muffins of tompoucen? Kies voor het beste van beide werelden en haal snel de HomeMade mix voor muffins in huis! Deze...
Meer informatie over Tompuffins
Suikerwafel met appel, kaneel en ijs
Sluit je ogen en stel je voor: een verrukkelijke suikerwafel, nog dampend van het wafelijzer. Daar bovenop ligt een warm, gekarameliseerd kaneelappeltje en...
Meer informatie over Suikerwafel met appel, kaneel en ijs
Chocoladecake met roomkaasfrosting en frambozen
Haal de herfst in huis met deze heerlijke chocolade cake!
Meer informatie over Chocoladecake met roomkaasfrosting en frambozen