Spring naar inhoud

Smilde Homebaking

Uw partner in private label bakmixen

  • Custom made bakmixen

    Custom made bakmixen

  • Betrouwbare leverancier

    Betrouwbare leverancier

  • Internationale ervaring

    Internationale ervaring

Uw eigen private label?

Met de private label oplossingen van Smilde Homebaking helpen wij bij het ontwikkelen van op maat gemaakte bakmixen. Wij denken graag met u mee op het gebied van suiker-, vet- en zoutreductie in de receptuur en plasticvermindering in de verpakking. Zo komen we samen tot een speciaal voor u samengestelde bakmix die klaar is voor de toekomst!

Uitgelicht

Onze pannenkoekenmix in gable top verpakking is een innovatief en duurzaam alternatief op het gebied van bakmixen. Zo wordt er 87% minder plastic gebruikt bij de gable top verpakking in vergelijking met een plastic shaker.

Over Smilde Homebaking

Smilde Homebaking valt onder Royal Smilde Bakery, opgericht in 2004, en is een gerenommeerde producent van bakmixen. Wij produceren bakmixen voor de Nederlandse en internationale markt. Onze productielocatie zit in Roden (Drenthe). We hebben een uitgebreid R&D team dat op de hoogte is van alle laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van bakmixen. Met deze kennis kunnen wij u een passend advies geven om u in uw wensen en behoefte te voorzien.