No Bake Cheesecake
Verkrijgbaar bij Colruyt!
Inhoud pak | Zelf toevoegen | Benodigdheden | Hoelang duurt het? |
---|---|---|---|
1 zakje mix voor choco kruimelbodem | 50 g ongezouten roomboter | Springvorm 20 cm | Bereidingstijd: 10 minuten |
1 zakje mix voor No Bake Cheesecake | 300 g Philadelphia naturel | Beslagkom | Koelkast: 2 uur |
1 bakpapiertje | 250 ml ongeslagen en ongezoete slagroom | Mixer met garden |
Zo makkelijk maak je 'm!
- Leg het bakpapiertje op de bodem van de springvorm, plaats de rand erop en sluit de springvorm.
- Smelt de boter en meng dit met de mix voor choco kruimelbodem. Stort de bodemmix in de springvorm en druk deze goed aan met een lepel. Zet de springvorm even in de koelkast.
- Klop met een garde de Philadelphia naturel soepel en voeg vervolgens de mix voor No Bake Cheesecake en de slagroom toe. Klop het geheel met een mixer of een garde tot een beslag dat lijkt op stijfgeklopte slagroom.
- Schep het cheesecakebeslag in de springvorm en strijk de bovenkant glad met de bolle kant van een lepel.
- Laat de cheesecake minimaal 2 uur in de koelkast opstijven.
Ingrediënten
Choco kruimelbodemmix 200 g 62,5%: TARWEbloem [GLUTEN], suiker, palm- en raapolie, magere cacaopoeder (7%), glucosestroop, rijsmiddelen: E500-E503, zout, SOJAlecithine.
No Bake Cheesecakemix 120 g 37,5%: suiker, gelatinepoeder, dextrose, gemodificeerd zetmeel, glucosestroop, aroma, maltodextrine, citroensappoeder.
Kan sporen van melk, ei en pinda's bevatten.
Waarde per | 100 g | portie 85 g |
---|---|---|
Energie | 900 kJ / 215 kcal | 1192 kJ / 284 kcal |
Vetten | 11,1 g | 14,6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 7,0 g | 9,3 g |
Koolhydraten | 22,7 g | 30,1 g |
waarvan suikers | 14,6 g | 19,3 g |
Voedingsvezel | 0,3 g | 0,3 g |
Eiwitten | 5,4 g | 7,1 g |
Zout | 0,2 g | 0,2 g |