Broodje hybride tonijnsalade met paprika en kappertjes
		NIEUW EN UNIEK: 50% MSC tonijn, 50% jackfruit, 35% minder CO2!
Benodigdheden:
- Fano Hybride Tonijnsalade (gastronormbak 850g)
 - Volkoren broodje
 - Lollo Bianco sla
 - Rode puntpaprika
 - Kapperappeltjes
 - Peterselie
 
Bereiding & Serveertips:
- Beleg het broodje met wat Lollo Bianco sla en besmeer royaal met Fano Hybride Tonijnsalade. Snij de puntpaprika in dunne ringen en beleg hiermee het broodje. Garneer met kapperappeltjes en bestrooi met wat fijngesneden peterselie.
 - In plaats van kapperappeltjes kunnen ook kleine kappertjes worden gebruikt.
 - Variatietip: Garneer het broodje met fijngesneden lente-ui en olijven.
 
Traditionele Fano Tonijnsalade is ook verkrijgbaar in (SUP-proof) portieverpakking en gastronormbak 850g.
						
			Kaas-uienbol met Chakalaka topping
Met deze typisch Zuid-Afrikaanse topping maak je eenvoudig en snel verrassende gerechten. Bijvoorbeeld een gevulde kaas-uienbol.
Meer informatie over Kaas-uienbol met Chakalaka topping