Kaas-uienbol met Chakalaka topping

Met deze typisch Zuid-Afrikaanse topping maak je eenvoudig en snel verrassende gerechten. Bijvoorbeeld een gevulde kaas-uienbol.
Benodigdheden:
- Fano Chakalaka Topping
- Kaas-uienbol
- Lente-ui
- Tomaten
Bereiding & serveertip:
- Snij een plakje van de kaas-uienbol en bewaar deze als dekseltje
- Hol de bol een beetje uit
- Vul de bol met twee flinke scheppen Chakalaka topping en leg het dekseltje er op
- Leg de gevulde bol voor het serveren even kort onder de grill
- Garneer met de lente-ui en plakjes tomaat


Shakshuka flatbread met feta
Geef dit klassieke gerecht uit het Midden-Oosten een twist. Bijvoorbeeld op flatbread met feta.
Meer informatie over Shakshuka flatbread met feta
Een betoverende broodplank
Maak eens een variant op 'het broodplankje'. Lekker om te delen.
Meer informatie over Een betoverende broodplank
Broodje hybride tonijnsalade met paprika en kappertjes
NIEUW EN UNIEK: 50% MSC tonijn, 50% jackfruit, 35% minder CO2!
Meer informatie over Broodje hybride tonijnsalade met paprika en kappertjes