Spring naar inhoud

Cherry Me Brownies

Love is in the air! Verras jouw lover eens met deze Cherry Me Brownies! Een lekker romig fruittoetje met mascarpone en kersen. Dat wordt gegarandeerd smullen.

Zo makkelijk maak je ze!

Benodigdheden

  • 1 pak HomeMade mix voor Brownies
  • 115 ml water
  • 250 g mascarpone
  • 50 ml slagroom
  • 20 kersen uit pot 
  • Poedersuiker

Bereidingswijze

  1. Maak de brownie volgens de bereidingswijze op de verpakking en laat goed afkoelen.
  2. Klop de mascarpone los en voeg de slagroom toe. Voeg ook 2 el suiker toe. Klop tot het een stevig mengsel is.
  3. Haal de afgekoelde brownie uit de bakvorm en snijd de brownie horizontaal door.
  4. Verdeel de mascarponeroom gelijkmatig over de onderste helft van de brownie
  5. Dep de kersen droog en duw ze met regelmatige afstand voorzichtig in het mascarponemengsel en strijk de room over de kersen glad.
  6. Leg de andere browniehelft er bovenop.
  7. Laat de brownie 1 uur opstijven in de koelkast.
  8. Leg op elk stukje een hartvormige mal en bestrooi deze met poedersuiker.