Kruidcake gevuld met glazuur

Ontdek de heerlijke kruidcake, boordevol nootjes en rozijnen, bedekt met een zalig glazuur. Puur genieten in elke hap!
Wat heb je nodig?
- 1 pak HomeMade mix voor Kruidcake Gevuld
- 35 ml verse ongeklopte slagroom
- 120 gram poedersuiker
Tijd om te bakken!
- Maak het beslag volgens de bereidingswijze op de verpakking. Je kunt ervoor kiezen om een kleine hoeveelheid van de noten- en rozijnenmix apart te houden voor decoratie.
- Bak de kruidcake volgens de bereidingswijze en laat afkoelen.
- Nu is het tijd om aan de slag te gaan met het glazuur! Mix de poedersuiker met de slagroom kort tot je een dik en glanzend mengsel hebt.
- Giet het glazuur over de afgekoelde kruidcake. Decoreer de bovenkant van de cake met de noten- en rozijnenmix.


Carrot cake cupcakes met pecannoten, rozijnen en roomkaastopping
Pure verwennerij in cupcakevorm! Kruidige carrot cake met zoete rozijnen, pecannoten en een zachte roomkaastopping.
Meer informatie over Carrot cake cupcakes met pecannoten, rozijnen en roomkaastopping
Muffins met sinaasappel en botercrème
Leuk voor Koningsdag! Dit recept is genoeg voor c.a. 6 muffins!
Meer informatie over Muffins met sinaasappel en botercrème
Red Velvet Wafel Pops
Maak deze toffe Red Velvet Wafels pops met roomkaas, dragon fruit en ruby chocolade! In samenwerking gemaakt met Home Made Chefs!
Meer informatie over Red Velvet Wafel Pops