Kruidcake gevuld met glazuur

Ontdek de heerlijke kruidcake, boordevol nootjes en rozijnen, bedekt met een zalig glazuur. Puur genieten in elke hap!
Wat heb je nodig?
- 1 pak HomeMade mix voor Kruidcake Gevuld
- 35 ml verse ongeklopte slagroom
- 120 gram poedersuiker
Tijd om te bakken!
- Maak het beslag volgens de bereidingswijze op de verpakking. Je kunt ervoor kiezen om een kleine hoeveelheid van de noten- en rozijnenmix apart te houden voor decoratie.
- Bak de kruidcake volgens de bereidingswijze en laat afkoelen.
- Nu is het tijd om aan de slag te gaan met het glazuur! Mix de poedersuiker met de slagroom kort tot je een dik en glanzend mengsel hebt.
- Giet het glazuur over de afgekoelde kruidcake. Decoreer de bovenkant van de cake met de noten- en rozijnenmix.


Carrotcake blondies met pecannoten en witte chocolade
Too good to share! Deze carrotcake blondies zijn een feestje bij elke hap!
Meer informatie over Carrotcake blondies met pecannoten en witte chocolade
Appelbeignets
Knallend het oude jaar uit, of het nieuwe jaar in? Met deze appelbeignets zit je ongetwijfeld goed!
Meer informatie over Appelbeignets
Chocolate Chip Cookies met ijs
Dit recept is onweerstaanbaar op een warme zomerse dag. Gegarandeerd genieten deze zomer!
Meer informatie over Chocolate Chip Cookies met ijs