Spring naar inhoud

Kruidcake gevuld met glazuur

Ontdek de heerlijke kruidcake, boordevol nootjes en rozijnen, bedekt met een zalig glazuur. Puur genieten in elke hap!

Wat heb je nodig?

  • 1 pak HomeMade mix voor Kruidcake Gevuld
  • 35 ml verse ongeklopte slagroom
  • 120 gram poedersuiker

Tijd om te bakken!

  1. Maak het beslag volgens de bereidingswijze op de verpakking. Je kunt ervoor kiezen om een kleine hoeveelheid van de noten- en rozijnenmix apart te houden voor decoratie. 
  2. Bak de kruidcake volgens de bereidingswijze en laat afkoelen. 
  3. Nu is het tijd om aan de slag te gaan met het glazuur! Mix de poedersuiker met de slagroom kort tot je een dik en glanzend mengsel hebt. 
  4. Giet het glazuur over de afgekoelde kruidcake. Decoreer de bovenkant van de cake met de noten- en rozijnenmix.