Kruidcake pietenmutsjes
Deze truffels in de vorm van kleine pietenmutsjes zijn een heerlijke traktatie. Leuk om uit te delen tijdens pakjesavond of een Sinterklaasfeestje!
Zo makkelijk maak je het!
Wat heb je nodig?
- ½ pak HomeMade mix voor Kruidcake (12 pietenmutsjes)
- 300 gram pure chocola
- Speculaas om te verkruimelen
- Marshmallows
- Schaar
Tijd om te bakken!
- Bereid het beslag volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Bak de cake 35 minuten (Halve cake!). Prik met de satéprikker in het midden van de cake. Als de prikker er schoon uitkomt, is de cake klaar.
- Verkruimel de cake als de cake lauwwarm is. Draai er balletjes van ter grootte van een walnoot en druk aan zodat er een muts ontstaat.
- Smelt de chocola au bain-marie en haal de mutsjes door de chocola heen. Leg vervolgens op bakpapier.
- Knip een marshmallow in drie stukken.
- Maak in de stukken marshmallow meerdere knipjes, zodat er een veer ontstaat.
- Laat de chocolade even uitharden en plak de marshmallow veer erop. Strooi er vervolgens wat speculaas kruimels op.
- Smullen maar!
Kaneel Scones
Zei er iemand kaneel...? Juist! Deze kaneel scones zullen je verassen met de smaak. Perfect voor het najaar.
Meer informatie over Kaneel Scones
Scones met Cranberry & Kaneel
Deze luchtige scones krijgen winterse twist door de combinatie van kaneel en cranberry. Leuk om te maken voor een gezellige brunch of high tea!
Meer informatie over Scones met Cranberry & Kaneel
Sinterklaas Carrot Cake
Een heerlijke Carrot Cake met een feestelijk tintje! Perfect om samen van te genieten tijdens pakjesavond.
Meer informatie over Sinterklaas Carrot Cake