Pistache Chocolade Taart

Een notige pistachecake met een heerlijke zachte witte chocolade topping, yum! Heerlijk bij de koffie of thee!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden
- 1 pak HomeMade mix voor Chocoladecake
- 200 g gepelde pistachenoten
- 100 g witte chocolade
Bereidingswijze
- Maak het beslag voor de chocoladecake volgens de bereidingswijze.
- Hak 150 g pistachenoten grof er meng door het beslag.
- Bak de chocoladecake volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
- Smelt de witte chocolade en drizzle over de chocoladecake.
- Garneer met de overige, gehakte pistachenootjes.


Vrolijke lentebrownies
Deze fleurige brownies maken je dag direct goed! Bak deze brownies op een heerlijke lente dag of neem ze mee naar een picknick!
Meer informatie over Vrolijke lentebrownies
Pindakaasbrood
Zit jij klaar voor een heerlijk pindakaas recept? Ga dan voor dit pindakaasbrood: vol van smaak en rijk gevuld met banaan en pinda's! Yum!
Meer informatie over Pindakaasbrood
Muffins met frambozen, kokos en citroen
Maak deze frisse muffins met frambozen, kokos en citroen. Lekker voor jezelf of om uit te delen!
Meer informatie over Muffins met frambozen, kokos en citroen