Pistache Chocolade Taart
Een notige pistachecake met een heerlijke zachte witte chocolade topping, yum! Heerlijk bij de koffie of thee!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden
- 1 pak HomeMade mix voor Chocoladecake
- 200 g gepelde pistachenoten
- 100 g witte chocolade
Bereidingswijze
- Maak het beslag voor de chocoladecake volgens de bereidingswijze.
- Hak 150 g pistachenoten grof er meng door het beslag.
- Bak de chocoladecake volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
- Smelt de witte chocolade en drizzle over de chocoladecake.
- Garneer met de overige, gehakte pistachenootjes.
Red Velvet Wafel Pops
Maak deze toffe Red Velvet Wafels pops met roomkaas, dragon fruit en ruby chocolade! In samenwerking gemaakt met Home Made Chefs!
Meer informatie over Red Velvet Wafel PopsWuppins
Deze wuppins mogen tijdens het WK/EK voetbal zeker niet ontbreken! Ook ontzettend leuk om te maken voor Koningsdag!
Meer informatie over WuppinsChocolade-hazelnootoliebollen
Mmm... deze buitengewoon lekkere oliebollen mogen absoluut niet ontbreken bij de jaarwisseling!
Meer informatie over Chocolade-hazelnootoliebollen