Pistache Chocolade Taart

Een notige pistachecake met een heerlijke zachte witte chocolade topping, yum! Heerlijk bij de koffie of thee!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden
- 1 pak HomeMade mix voor Chocoladecake
- 200 g gepelde pistachenoten
- 100 g witte chocolade
Bereidingswijze
- Maak het beslag voor de chocoladecake volgens de bereidingswijze.
- Hak 150 g pistachenoten grof er meng door het beslag.
- Bak de chocoladecake volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
- Smelt de witte chocolade en drizzle over de chocoladecake.
- Garneer met de overige, gehakte pistachenootjes.


Kruidcake gevuld met peer
Een lekkere, smeuïge cake! De combinatie van peer en kruidcake is net zo onafscheidelijk als Romeo en Julia.
Meer informatie over Kruidcake gevuld met peer
Red Velvet Mini Torentjes
Ook zo dol op red velvet? Maak dan nu deze kleine rode cupcakes met frisse roomkaas topping en blauwe bessen!
Meer informatie over Red Velvet Mini Torentjes
Boerderij Cookies
Super schattige boerderij cookies! Maak deze voor een kinderfeestje of als traktatie!
Meer informatie over Boerderij Cookies