Pistache Chocolade Taart

Een notige pistachecake met een heerlijke zachte witte chocolade topping, yum! Heerlijk bij de koffie of thee!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden
- 1 pak HomeMade mix voor Chocoladecake
- 200 g gepelde pistachenoten
- 100 g witte chocolade
Bereidingswijze
- Maak het beslag voor de chocoladecake volgens de bereidingswijze.
- Hak 150 g pistachenoten grof er meng door het beslag.
- Bak de chocoladecake volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
- Smelt de witte chocolade en drizzle over de chocoladecake.
- Garneer met de overige, gehakte pistachenootjes.


Red Velvet Brownie met Oreo roomkaastopping
Deze Red Velvet Brownies zijn om je vingers bij af te likken! De roomkaastopping en Oreo maken ze helemaal af. Perfect voor een high-tea of als heerlijke...
Meer informatie over Red Velvet Brownie met Oreo roomkaastopping
Paddenstoelen tompoucen
Heb jij ze al gespot? Vandaag niet in het bos, maar wel op je bord! Tover jouw tompouce om tot een paddenstoel! Rood met witte stippen.
Meer informatie over Paddenstoelen tompoucen
Aardbei-citroenmuffins
Lekker weer vraagt om lekkere zomerse lekkernijen! Bij deze cupcakes straalt de zomer er vanaf! Een heerlijke frisse muffin! Die kun je maken met dit recept...
Meer informatie over Aardbei-citroenmuffins