Pistache Chocolade Taart

Een notige pistachecake met een heerlijke zachte witte chocolade topping, yum! Heerlijk bij de koffie of thee!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden
- 1 pak HomeMade mix voor Chocoladecake
- 200 g gepelde pistachenoten
- 100 g witte chocolade
Bereidingswijze
- Maak het beslag voor de chocoladecake volgens de bereidingswijze.
- Hak 150 g pistachenoten grof er meng door het beslag.
- Bak de chocoladecake volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
- Smelt de witte chocolade en drizzle over de chocoladecake.
- Garneer met de overige, gehakte pistachenootjes.


Speculaaswafels met ijs
Ijs kan toch altijd? Zéker met dit wafelrecept! Ga aan de slag met wat speculaaskruiden en ontdek het zelf!
Meer informatie over Speculaaswafels met ijs
Moederdag tompoucen
Verwen jouw moeder met deze zelfgemaakte roze Tompoucen en decoreer met verse aardbeien!
Meer informatie over Moederdag tompoucen
Vrolijke lentebrownies
Deze fleurige brownies maken je dag direct goed! Bak deze brownies op een heerlijke lente dag of neem ze mee naar een picknick!
Meer informatie over Vrolijke lentebrownies