Pistache Chocolade Taart
Een notige pistachecake met een heerlijke zachte witte chocolade topping, yum! Heerlijk bij de koffie of thee!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden
- 1 pak HomeMade mix voor Chocoladecake
- 200 g gepelde pistachenoten
- 100 g witte chocolade
Bereidingswijze
- Maak het beslag voor de chocoladecake volgens de bereidingswijze.
- Hak 150 g pistachenoten grof er meng door het beslag.
- Bak de chocoladecake volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
- Smelt de witte chocolade en drizzle over de chocoladecake.
- Garneer met de overige, gehakte pistachenootjes.
Smiley muffins
Direct een lach op je gezicht als je deze muffins bakt en ziet!
Meer informatie over Smiley muffins
Oranje tompoucen
Wat is er leuker dan je eigen oranje tompoucen maken? Met dit recept maak je heel snel en gemakkelijk je eigen oranje tompoucen!
Meer informatie over Oranje tompoucen