Spring naar inhoud

Red Velvet stapeltaart

Kunnen wij het maken? Nou en of!

Zo makkelijk maak je het!

Benodigdheden

  • 4 pakken HomeMade mix voor Red Velvet Brownies
  • 2 x Icingpakjes (zit in de verpakking van de bakmix)
  • 380 ml water (180 + 180 + 20)
  • 75 gram mascarpone
  • Witte vlokken
  • 2 springvormen van 22cm  of 2 springvormen van 24 cm
  • Mixer met gardes 

Bereidingswijze:

  • Meng 2 mixen voor Red Velvet Brownies met 180 ml water in een beslagkom met een mixer met gardes en mix op de middelste stand tot een glad en klontvrij beslag.
  • Giet het geheel in de 1e  springvorm.
  • Herhaal stap 1, maar giet dit gemengde geheel in de 2e springvorm.
  • Zet beide springvormen op een rooster in het midden van de oven. Na ongeveer 40 minuten is de Red Velvet Brownie klaar. Laat de Red Velvet Brownie goed afkoelen in de bakvorm voordat je deze verwijderd.
  • Doe de mix voor Royal Icing (2 zakjes)  en 75 gram mascarpone in een beslagkom, en voeg al mixend voorzichtig 20 ml water toe. Mix dit met een mixer met gardes ongeveer 5 minuten op de hoogste stand tot een gladde Icing.
  • Zodra de Brownies zijn afgekoeld, haal je Brownies uit de springvorm en snijd je Brownies horizontaal doormidden. Dit geldt voor beide bereidingen.
  • Leg de onderkant neer, bestrijk deze met een laagje Icing en leg vervolgens de bovenkant er weer op. Herhaal deze stappen voor de tweede laag.
  • Tot slot bestrijk je de bovenste laag met de resterende hoeveelheid Icing.
  • Garneer het geheel met witte vlokken en voeg fruit naar keuze toe voor een frisse bite!