Red Velvet Mijter Brownie
Geniet van deze feestelijke Red Velvet Brownies met een Sinterklaastintje!
Zo makkelijk maak je 'm!
Wat heb je nodig?
- 1 pak HomeMade mix voor Red Velvet Brownies
- 100 ml water
- 200 g roomkaas
- Mixer met garden
- Beslagkom
- Handje kruidnoten
Tijd om te bakken!
- Bak de red velvet brownie volgens de eerste vier stappen op de verpakking.
- Meng de mix voor royal icing en de roomkaas in een beslagkom met een mixer met garden en mix ongeveer 1 minuut op de middelste stand tot een glad mengsel.
- Bestrijk de afgekoelde red velvet brownie met de roomkaastopping en laat het gedurende 2 uur opstijven in de koelkast.
- Versier de Red Velvet Brownie met kruidnoten in de vorm van een mijter.
Chocolade Cake met Kokos en Banaan
Een droom voor Chocoholics: Een smeuïge tropische Chocolade Cake met Kokos en Banaan die je moet proeven! Als je deze chocoladecake één keer gemaakt hebt,...
Meer informatie over Chocolade Cake met Kokos en BanaanRed velvet brownies met witte chocolade ganache
Dit recept is makkelijk te maken met de HomeMade mix voor Red Velvet Brownies.
Meer informatie over Red velvet brownies met witte chocolade ganache