Kruidcake gevuld met peer

Een lekkere, smeuïge cake! De combinatie van peer en kruidcake is net zo onafscheidelijk als Romeo en Julia.
Zo makkelijk maak je het!
Wat heb je nodig?
- 1 pak HomeMade mix voor Kruidcake Gevuld
- 2 peren
- 40g pecannoten
Tijd om te bakken!
- Maak het beslag volgens de bereidingswijze op de verpakking, maar let op! Nu voeg je minder water toe: 175ml.
- Hak de peccannoten in stukken en voeg deze samen met de hazelnoten en rozijnen toe.
- Snijd 1,5 peer in kleine blokjes en de andere helft in plakjes. Spatel de peerblokjes door het beslag en decoreer de bovenkant van het beslag met de plakjes peer.
- Bak de kruidcake ongeveer 70 minuten, of totdat deze mooi goudbruin en gaar is.


Paasfeest tulband
Pasen wordt pas echt een feestje met deze kruidcake tulband. Lekker voor bij het paasontbijt!
Meer informatie over Paasfeest tulband
Chocolate chip cookies met witte chocodip en chocoladepastilles
Verwen je smaakpapillen met onze Chocolate Chip Cookies, gehuld in romige witte chocodip en bedekt met knapperige chocoladepastilles. Puur genot in elke hap!
Meer informatie over Chocolate chip cookies met witte chocodip en chocoladepastilles
Kruidcake gevuld met glazuur
Ontdek de heerlijke kruidcake, boordevol nootjes en rozijnen, bedekt met een zalig glazuur. Puur genieten in elke hap!
Meer informatie over Kruidcake gevuld met glazuur