Kruidcake gevuld met peer

Een lekkere, smeuïge cake! De combinatie van peer en kruidcake is net zo onafscheidelijk als Romeo en Julia.
Zo makkelijk maak je het!
Wat heb je nodig?
- 1 pak HomeMade mix voor Kruidcake Gevuld
- 2 peren
- 40g pecannoten
Tijd om te bakken!
- Maak het beslag volgens de bereidingswijze op de verpakking, maar let op! Nu voeg je minder water toe: 175ml.
- Hak de peccannoten in stukken en voeg deze samen met de hazelnoten en rozijnen toe.
- Snijd 1,5 peer in kleine blokjes en de andere helft in plakjes. Spatel de peerblokjes door het beslag en decoreer de bovenkant van het beslag met de plakjes peer.
- Bak de kruidcake ongeveer 70 minuten, of totdat deze mooi goudbruin en gaar is.


Crunchy Speculooswafels
Geef een lekkere twist aan je wafels met wat Lotus Speculoos koekjes! Kinderen zijn vrijwel altijd dol op Speculoos en wafels natuurlijk, dus daarom is het...
Meer informatie over Crunchy Speculooswafels
Gevulde koeken
Je kunt gevulde koeken in zo'n beetje elke supermarkt krijgen, maar het is veel leuker om ze zelf te maken. En met dit recept van HomeMade maak je van jouw...
Meer informatie over Gevulde koeken
Red Velvet Valentijnstaart
Iemand verassen tijdens Valentijnsdag? Probeer dan eens deze Red Velvet Valentijnstaart. Met veel liefde gebakken!
Meer informatie over Red Velvet Valentijnstaart