Kruidcake gevuld met peer

Een lekkere, smeuïge cake! De combinatie van peer en kruidcake is net zo onafscheidelijk als Romeo en Julia.
Zo makkelijk maak je het!
Wat heb je nodig?
- 1 pak HomeMade mix voor Kruidcake Gevuld
- 2 peren
- 40g pecannoten
Tijd om te bakken!
- Maak het beslag volgens de bereidingswijze op de verpakking, maar let op! Nu voeg je minder water toe: 175ml.
- Hak de peccannoten in stukken en voeg deze samen met de hazelnoten en rozijnen toe.
- Snijd 1,5 peer in kleine blokjes en de andere helft in plakjes. Spatel de peerblokjes door het beslag en decoreer de bovenkant van het beslag met de plakjes peer.
- Bak de kruidcake ongeveer 70 minuten, of totdat deze mooi goudbruin en gaar is.


Moederdag tompoucen
Verwen jouw moeder met deze zelfgemaakte roze Tompoucen en decoreer met verse aardbeien!
Meer informatie over Moederdag tompoucen
Oranje tompoucen
Wat is er leuker dan je eigen oranje tompoucen maken? Met dit recept maak je heel snel en gemakkelijk je eigen oranje tompoucen!
Meer informatie over Oranje tompoucen
Red Velvet Cheesecake Brownies
Cheesecake + Red Velvet Brownies = The best of both worlds! Dubbel feest!
Meer informatie over Red Velvet Cheesecake Brownies