Kruidcake gevuld met peer

Een lekkere, smeuïge cake! De combinatie van peer en kruidcake is net zo onafscheidelijk als Romeo en Julia.
Zo makkelijk maak je het!
Wat heb je nodig?
- 1 pak HomeMade mix voor Kruidcake Gevuld
- 2 peren
- 40g pecannoten
Tijd om te bakken!
- Maak het beslag volgens de bereidingswijze op de verpakking, maar let op! Nu voeg je minder water toe: 175ml.
- Hak de peccannoten in stukken en voeg deze samen met de hazelnoten en rozijnen toe.
- Snijd 1,5 peer in kleine blokjes en de andere helft in plakjes. Spatel de peerblokjes door het beslag en decoreer de bovenkant van het beslag met de plakjes peer.
- Bak de kruidcake ongeveer 70 minuten, of totdat deze mooi goudbruin en gaar is.


Hazelnootwafels met stroop
Een wafel met een twist? Dit recept voor smaakvolle wafels is zeker een aanrader. De hazelnoot en stroop is een heerlijke combinatie. Dit dessert doet het...
Meer informatie over Hazelnootwafels met stroop
Brownie met kruimeldeeg topping en vers fruit
Fris en kruimelig, de perfecte combinatie! Zo maak je de brownie nog lekkerder.
Meer informatie over Brownie met kruimeldeeg topping en vers fruit
Red Velvet Mijter Brownie
Sinterklaas in het land en dat moet gevierd worden! Deze heerlijke Red Velvet Brownie met een vleugje Sinterklaas is perfect voor de gezellige...
Meer informatie over Red Velvet Mijter Brownie