Red Velvet Mijter Brownie
Sinterklaas in het land en dat moet gevierd worden! Deze heerlijke Red Velvet Brownie met een vleugje Sinterklaas is perfect voor de gezellige decemberavonden. Smullen maar!
Zo makkelijk maak je 'm!
Wat heb je nodig?
- 1 pak HomeMade mix voor Red Velvet Brownies
- 100 ml water
- 200 g roomkaas
- Mixer met garden
- Beslagkom
- Handje kruidnoten
Tijd om te bakken!
- Bak de red velvet brownie volgens de eerste vier stappen op de verpakking.
- Meng de mix voor royal icing en de roomkaas in een beslagkom met een mixer met garden en mix ongeveer 1 minuut op de middelste stand tot een glad mengsel.
- Bestrijk de afgekoelde red velvet brownie met de roomkaastopping en laat het gedurende 2 uur opstijven in de koelkast.
- Versier de Red Velvet Brownie met kruidnoten in de vorm van een mijter.
Tompoucen met banaan en witte chocolade
Deze smakelijke creaties zijn zeker het proberen waard!
Meer informatie over Tompoucen met banaan en witte chocolade