Pindakaasbrood
Zit jij klaar voor een heerlijk pindakaas recept? Ga dan voor dit pindakaasbrood: vol van smaak en rijk gevuld met banaan en pinda's! Yum!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden:
- 1 pak HomeMade mix voor de Kruidcake
- 100 g rozijnen
- 100 g Pindakaas
- 450 g rijpe bananen
- 1 kleine banaan
- 75 g pompoenpitten
- 75 g ongezouten pinda's
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor, zoals ook op de bakmix staat vermeld.
- Wel de rozijnen in warm water voor ongeveer 15 minuten en laat de rozijnen uitlekken.
- Mix de bakmix zoals op de verpakking is aangegeven.
- Meng de pindakaas door het beslag.
- Pel de 450 g bananen en prak ze heel fijn en voeg het mengsel met de rozijnen, 75 g pompoenpitten en 75 g pinda’s aan de bakmix toe. Spatel het goed door elkaar.
- Pel de kleine banaan en snijd hem overlangs middendoor. Leg de helften met de snijkanten naar boven op het beslag en druk iets aan.
- Bak het bananenbrood, in de voorverwarmde oven in ± 60 minuten bruin en gaar.
Koningsdag muffins met aardbeien
Wat zijn ze leuk hè? Deze koningsdagmuffins maken in ieder geval een feestje van op 27 april; de verjaardag van onze koning! Heerlijk om uit te delen. Of...
Meer informatie over Koningsdag muffins met aardbeien
Oreo Kruidcake
Deze luchtige Oreo Kruidcake gevuld met stukjes Oreo doet het al-tijd goed! Voor dit cakerecept heb je geen excuus nodig!
Meer informatie over Oreo Kruidcake
Holy Moly Brownies
Maak nu heel eenvoudig deze vrolijke Holy Moly Brownies. Het ideale recept voor een kinderfeestje!
Meer informatie over Holy Moly Brownies