Pindakaasbrood
		Zit jij klaar voor een heerlijk pindakaas recept? Ga dan voor dit pindakaasbrood: vol van smaak en rijk gevuld met banaan en pinda's! Yum!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden:
- 1 pak HomeMade mix voor de Kruidcake
 - 100 g rozijnen
 - 100 g Pindakaas
 - 450 g rijpe bananen
 - 1 kleine banaan
 - 75 g pompoenpitten
 - 75 g ongezouten pinda's
 
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor, zoals ook op de bakmix staat vermeld.
 - Wel de rozijnen in warm water voor ongeveer 15 minuten en laat de rozijnen uitlekken.
 - Mix de bakmix zoals op de verpakking is aangegeven.
 - Meng de pindakaas door het beslag.
 - Pel de 450 g bananen en prak ze heel fijn en voeg het mengsel met de rozijnen, 75 g pompoenpitten en 75 g pinda’s aan de bakmix toe. Spatel het goed door elkaar.
 - Pel de kleine banaan en snijd hem overlangs middendoor. Leg de helften met de snijkanten naar boven op het beslag en druk iets aan.
 - Bak het bananenbrood, in de voorverwarmde oven in ± 60 minuten bruin en gaar.
 
						
			Kaneel Scones
Zei er iemand kaneel...? Juist! Deze kaneel scones zullen je verassen met de smaak. Perfect voor het najaar.
Meer informatie over Kaneel Scones
			Kaneelsuiker muffins
Verwen jezelf met de heerlijke geur en smaak van Kaneelsuiker muffins. Perfect voor elke zoete trek!
Meer informatie over Kaneelsuiker muffins
			Rood fruit red velvet brownie met royal icing
Deze Red Velvet Brownie is niet alleen een lust voor het oog, maar is ook nog eens super lekker!
Meer informatie over Rood fruit red velvet brownie met royal icing