Pindakaasbrood

Zit jij klaar voor een heerlijk pindakaas recept? Ga dan voor dit pindakaasbrood: vol van smaak en rijk gevuld met banaan en pinda's! Yum!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden:
- 1 pak HomeMade mix voor de Kruidcake
- 100 g rozijnen
- 100 g Pindakaas
- 450 g rijpe bananen
- 1 kleine banaan
- 75 g pompoenpitten
- 75 g ongezouten pinda's
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor, zoals ook op de bakmix staat vermeld.
- Wel de rozijnen in warm water voor ongeveer 15 minuten en laat de rozijnen uitlekken.
- Mix de bakmix zoals op de verpakking is aangegeven.
- Meng de pindakaas door het beslag.
- Pel de 450 g bananen en prak ze heel fijn en voeg het mengsel met de rozijnen, 75 g pompoenpitten en 75 g pinda’s aan de bakmix toe. Spatel het goed door elkaar.
- Pel de kleine banaan en snijd hem overlangs middendoor. Leg de helften met de snijkanten naar boven op het beslag en druk iets aan.
- Bak het bananenbrood, in de voorverwarmde oven in ± 60 minuten bruin en gaar.


Eindexamen muffins
Met deze muffins kom jij zeker door je eindexamen periode heen!
Meer informatie over Eindexamen muffins
Aardbei-citroenmuffins
Lekker weer vraagt om lekkere zomerse lekkernijen! Bij deze cupcakes straalt de zomer er vanaf! Een heerlijke frisse muffin! Die kun je maken met dit recept...
Meer informatie over Aardbei-citroenmuffins
Chocolade Oreo Cake
Oreo- én Chocolafans opgelet!! Deze luchtige Chocolade Oreo Cake heeft een lekkere chocoladesmaak, is gevuld met stukjes Oreo en doet het al-tijd goed! Voor...
Meer informatie over Chocolade Oreo Cake