Red velvet brownies met witte chocolade ganache

Dit recept is makkelijk te maken met de HomeMade mix voor Red Velvet Brownies.
Zo makkelijk maak je ze!
Benodigdheden:
- 1 pak HomeMade Mix voor Red Velvet Brownies
- 200 ml slagroom
- 200 g roomkaas
- 200 g witte chocolade
- Witte chocolade vlokken van De Ruijter
Bereidingswijze:
- Maak de brownies volgens de instructies op de verpakking.
- Bak de brownies in de oven en laat ze daarna even afkoelen.
- Maak ondertussen de witte chocolade ganache. Verwarm hiervoor 100 ml slagroom in een steelpan. Breek ondertussen de witte chocolade in stukjes. Als de slagroom warm is haal je deze van het vuur en roer je de stukjes witte chocolade erdoor tot een egaal geheel. Schenk dit mengsel in een schaal en laat het voor ca 1 uur in de koelkast afkoelen.
- Meng de toppingmix (uit de verpakking) met 100 ml slagroom en 200g roomkaas in een beslagkom. Mix het geheel ongeveer ½ minuut op de laagste stand tot een gladde massa. Voeg de afgekoelde witte chocolade toe en klop de massa in ca. 2 minuten op de hoogste stand tot een luchtige crème.
- Bestrijk de brownie met de ganache en bewaar de brownies in de koelkast.
Tip! Versier de brownie, naast de ganache, ook met witte chocoladesnippers. Deze kun je heel gemakkelijk zelf thuis maken door met een dunschiller langs de zijkant van een chocoladereep te raspen. Maar je kunt natuurlijk ook kant- en klare witte chocoladevlokken kopen.


Chocoladecake met roomkaasfrosting en frambozen
Haal de herfst in huis met deze heerlijke chocolade cake!
Meer informatie over Chocoladecake met roomkaasfrosting en frambozen
Lente muffins
Flower Power op de muffins! Laat de lente maar komen.
Meer informatie over Lente muffins
Speculaaswafels met ijs
Ijs kan toch altijd? Zéker met dit wafelrecept! Ga aan de slag met wat speculaaskruiden en ontdek het zelf!
Meer informatie over Speculaaswafels met ijs