Spring naar inhoud

Oplossingen voor de Foodservice professional

Kennis en ervaring

Onze jarenlange kennis en ervaring zetten we iedere dag in voor een beter resultaat, omdat we weten dat jij als Foodservice professional dat ook doet. Op deze manier streven we samen naar een betere totaalervaring, beter voor jou en beter voor jouw gasten

Onze oplossingen met margarine

Unieke eigenschappen

Binnen het Bebo-assortiment hebben we veel producten met unieke eigenschappen. Dit loopt uiteen van vegan, rijk aan calcium, rijk aan omega 3 en palmolievrij tot aan rijk aan vitamines en mineralen en halal producten. Met Bebo proberen wij iedereen in zijn of haar behoeften te voorzien. Vragen omtrent welke producten het beste bij jou passen, neem dan contact met ons op. 

Bekijk hier de unieke eigenschappen

Bebo al sinds 1931 de margarinespecialist

Bebo produceert al sinds 1931 margarine voor de Foodservice professional. Deze jarenlange kennis en ervaring zetten we iedere dag in voor een beter resultaat, omdat we weten dat jij als Foodservice professional dat ook doet. Op deze manier streven we samen naar een betere totaalervaring, beter voor jou en beter voor jouw gasten.

Een bedrijf met Friese roots

In 1931 is Bebo op de markt gebracht door Benninga's Friesche Margarine Fabrieken te Leeuwarden. De margarines van Bebo werden in eerste instantie veelal afgezet binnen de bakkerijmarkt. Benninga's werd in 1972 overgenomen door het familiebedrijf Royal Smilde. In de loop der jaren is Bebo uitgegroeid tot een internationaal foodservicemerk, met een behoorlijke positie binnen de instellingsmarkt. 

Tegenwoordig worden alle Bebo margarines met trots in Heerenveen geproduceerd.

Bebo inspiratie