Spring naar inhoud

Over Royal Smilde

Royal Smilde is een internationaal ondernemend familieconcern sinds 1863.
Royal Smilde is specialist in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige oplossingen met margarines, oliën, vetten, salades, sauzen en bakkerijproducten. Deze producten vinden hun weg naar de voedingsindustrie, de retail- en de foodservicemarkt in meer dan 60 landen.

We ontwikkelen en produceren in onze eigen fabrieken en zijn volledig gecertificeerd volgens de laatste eisen aan voedselveiligheid (IFS higher level). Respect voor onze omgeving en bronnen is bij Royal Smilde iets natuurlijks.

De strategie van het familiebedrijf is gericht op continuïteit en kwaliteit in het belang van klanten, leveranciers en medewerkers."

De heer D. Smilde

160 jaar vakmanschap

Royal Smilde kent een rijke historie. Arend Egberts Smilde begint in 1863 als slachter, slager en koopman. Onder leiding van de daaropvolgende generaties groeit het familiebedrijf uit tot een belangrijke speler in de internationale voedingsmiddelen-
branche. We nemen u graag mee terug in de tijd aan de hand van de Royal Smilde Tijdlijn met een aantal bijzondere archieffoto’s.