Romige aardappelsalade met zoete aardappel en garnalen
Benodigdheden:
- De Ambachtelijke Keuken Aardappelsalade met Crème Fraîche
- Hollandse garnalen (gekookt)
- Roze garnalen (gekookt)
- Zoete aardappel
- Tomatenketchup
- Voor de garnering:
- Peterselie
- Komkommer
- Munt
- Gamba's
- Schijfje citroen
Bereiding & Serveertips:
Schil de zoete aardappel en snijdt deze in plakjes. Kook ze in ca. 10 minuten beetgaar. Verhit olie in een wok en bak de gamba's op hoog vuur gaar. Meng de gekookte zoete aardappel en een deel van de roze garnalen en Hollandse garnalen door de aardappel salade. Doe er naar smaak een paar eetlepels tomatenketchup door. Presenteer de salade op een bord en garneer rondom met plakjes komkommer, een gamba, een schijfje citroen, muntblaadjes en peterseliesnippers.
Eet smakelijk!