Spring naar inhoud

Beren chocoladetaart

Gegarandeerd beestachtig genieten met deze bere-lekkere chocoladetaart.

Zo makkelijk maak je 'm!

Benodigdheden:

  • 1 pak HomeMade mix voor Chocoladecake
  • 200 ml water
  • Chocopasta
  • 1 portie botercrème (bijv. van De Leukste Taartenshop)
  • 30 g cacao
  • 10 KitKats
  • Snoepoogjes
  • Mini stroopwafeltjes
  • 1 dropveter 
  • Spuitzak + kartelmondje
  • Springvorm 18 cm

Bereidingswijze:

  • Bak de chocoladecake volgens de bereidingswijze op de verpakking en laat goed afkoelen.
  • Snijd een laagje van de bovenkant af zodat hij niet meer bol staat.  
  • Besmeer de hele cake met een laag chocopasta.
  • Breek de KitKat doormidden en plak ze in setjes van 2 tegen de zijkant. Zorg er hierbij voor dat alle KitKats even lang zijn. Tip: Voor de stevigheid kan je er een lintje omheen doen.
  • Maak de botercrème volgens instructies op de verpakking en voeg 30 g cacao eraan toe. Vul de spuitzak vervolgens met de botercrème.
  • Spuit van buiten naar binnen kleine roosjes op de cakelaag.
  • Duw een mini stroopwafeltje op de bovenkant van de chocoladecake als neusje en gebruik twee halfjes voor de oren. Plaats ook de oogjes in de cake.
  • Plak tenslotte met behulp van wat chocopasta de dropveter op de mini stroopwafel.