Spring naar inhoud

Red Velvet Brownie Cupcakes

Voor de echte Red Velvet fans!

Zo makkelijk maak je 'm!

Benodigdheden

  • 1 pak HomeMade mix voor Red Velvet Brownies
  • 200 g naturel roomkaas
  • 1 ei
  • 100 ml water
  • Cupcakevormpjes
  • Spuitbus slagroom
  • Kersen

Bereidingswijze:

  1. Bereid het beslag voor Red Velvet Brownies volgens de eerste twee stappen die op de verpakking staan beschreven.
  2. Meng de mix voor royal icing met een ei op de hoogste stand met de mixer met garden in vijf minuten luchtig. Voeg vevolgens 200 gram roomkaas toe en klop door tot een luchtige roomkaastopping.
  3. Verdeel het beslag voor de Red Velvet Brownie over ongeveer 10 cupcakevormpjes.
  4. Verdeel vervolgens ook de roomkaastopping over de cupcake vormpjes, bovenop het Red Velvet beslag.
  5. Bak de cupcakes 25 minuten (elektrische oven: 180°C, heteluchtoven: 160°C) in het midden van de oven. Check vanaf 20 minuten of de cupcakes gaar zijn door met een satéprikker in het midden van een cupcake te prikken. Komt de prikker er schoon en droog uit, dan zijn de cupcakes klaar. Kleeft er nog beslag aan de prikker dan zijn ze nog niet gaar en moeten ze nog wat langer in de oven.
  6. Versier de (afgekoelde) Red Velvet Cupcakes met een toef slagroom en een kers er bovenop.
  7. Eet smakelijk!