No Bake Witte chocolade-frambozen cheesecake
Een perfecte combinatie!
Zo makkelijk maak je 'm!
Benodigdheden:
- 1 pak Mix voor No Bake Cheesecake
- 50 gram ongezouten roomboter
- 330 gram Philadelphia
- 250 ml slagroom
- 2 repen Tony Chocolonely Framboos knettersuiker (of 250 g witte chocolade)
- Verse frambozen
- Handje blauwe bessen
Bereidingswijze:
- Maak het cheesecakebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Smelt anderhalve reep Tony Chocolonely / 200 g witte chocolade au-bain-marie op laag vuur. Roer de chocolade door het cheesecake mengsel.
- Voeg een bakje verse frambozen toe aan het cheesecake mengsel en spatel deze er doorheen. Bewaar nog een handje frambozen voor de decoratie.
- Laat de cheesecake minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
- Decoreer vervolgens met wat verse frambozen, blauwe bessen en de overgebleven chocolade.