Spring naar inhoud

No Bake Witte chocolade-frambozen cheesecake

Een perfecte combinatie!

Zo makkelijk maak je 'm!

Benodigdheden: 

  • 1 pak Mix voor No Bake Cheesecake
  • 50 gram ongezouten roomboter
  • 330 gram Philadelphia
  • 250 ml slagroom
  • 2 repen Tony Chocolonely Framboos knettersuiker (of 250 g witte chocolade)
  • Verse frambozen
  • Handje blauwe bessen

Bereidingswijze: 

  1. Maak het cheesecakebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Smelt anderhalve reep Tony Chocolonely / 200 g witte chocolade au-bain-marie op laag vuur. Roer de chocolade door het cheesecake mengsel.
  3. Voeg een bakje verse frambozen toe aan het cheesecake mengsel en spatel deze er doorheen. Bewaar nog een handje frambozen voor de decoratie.
  4. Laat de cheesecake minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  5. Decoreer vervolgens met wat verse frambozen, blauwe bessen en de overgebleven chocolade.