Spring naar inhoud

Rood fruit red velvet brownie met royal icing

Deze Red Velvet Brownie is niet alleen een lust voor het oog, maar is ook nog eens super lekker!

Wat heb je nodig?

  • 1 pak HomeMade Mix voor Red Velvet Brownies
  • 200g roomkaas
  • 200g rood fruit
  • 1 blik aardbei taartvulling

Bereidingswijze:

  1. Bak de red velvet brownie volgens de eerste vier stappen op de verpakking. 
  2. Meng de mix voor royal icing en de roomkaas in een beslagkom met een mixer met garden en mix ongeveer 1 minuut op de middelste stand tot een glad mengsel.
  3. Bestrijk de afgekoelde red velvet brownie met de roomkaastopping en laat het gedurende 2 uur opstijven in de koelkast.
  4. Nadat het stevig is geworden, breng je de aardbeientaartvulling aan over de topping, waarbij je de aardbeien die in de taartvulling zitten niet gebruikt, maar alleen de aardbeiengelei. 
  5. Versier de brownie met rood fruit.