Vanille cheesecake met peer

Ingrediënten:
- Referentie 6168: Taart zanddeeg 18 cm
- 500 gram roomkaas
- 3 eieren
- 60 gram suiker
- 20 gram honing
- 1/2 vanillestok
- Stukjes peer uit blik (uitgelekt)
Werkwijze:
Meng de eierdooiers met de suiker en het merg uit de vanillestok en klop dit op tot een mooie, stevige en luchtige massa. Roer de roomkaas onder het mengsel. Klop het eiwit op en meng dit onder het beslag. Vul de ongebakken zanddeegvormen voor de helft met het cheesecakebeslag en leg daar stukjes peer op. Vul de vormen verder tot de rand met het beslag. Bak de taarten ongeveer 20 minuten op 180 °C. Werk eventueel af met stukjes verse peer en poedersuiker.

Crispy creamhorn
Ingrediënten: Referentie 13579: Roomhoorn boter Referentie 13004: Tompouce plak Crispy chocolat: 1 kg melkchocolade, 200 gram arachideolie, 50 gram gepofte...
Meer informatie over Crispy creamhornZanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboos
Ingrediënten: Referentie 6169: Tartelet zanddeeg 8,5 cm 500 gram room 800 gram fondant chocolade in stukjes 100 gram boter 2 koffielepels cacaopoeder 200...
Meer informatie over Zanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboos
Eclair macchiato
Ingrediënten: Referentie 8006: Eclair 16 cm 3 soorten boterroom: uitgesproken koffiesmaak, lichte koffiesmaak en vanillesmaak Amandelbiscuitplak 12 cm x 2...
Meer informatie over Eclair macchiato