Crispy creamhorn
Ingrediënten:
- Referentie 13579: Roomhoorn boter
- Referentie 13004: Tompouce plak
- Crispy chocolat: 1 kg melkchocolade, 200 gram arachideolie, 50 gram gepofte rijst
- Vulling: 1 kg 2/3 opgeklopte slagroom, 375 gram perencompote
- Extra perencompote voor tussenlaagje
- Verse peer
Werkwijze:
Smelt de melkchocolade en meng daaronder de arachideolie en gepofte rijst. Snij een tompouce plak in stukjes van 14 x 4,5 cm. Dompel de roomhoorn helemaal onder in de crispy chocolat en plaats deze bovenop het stukje tompouce (de chocolade zal opstijven en één geheel vormen met het bladerdeegstukje). Meng de 2/3 opgeklopte slagroom met perencompote. Wanneer de roomhoorn met crispy chocolat is opgesteven, vul je de roomhoorn voor de helft met slagroom. Spuit dan een klein beetje perencompote in de roomhoorn en vul daarna verder af met slagroom. De roomhoorn kan je verder afwerken met slagroom, gepofte rijst, een stukje peer en cocolade decoratie.
Open taartbodem met framboos
Ingrediënten: Referentie 18: Open taartbodem 18 cm 500 gram coulis van frambozen 50 gram suiker (100 gram indien ongesuikerd) 6 blaadjes gelatine Meringue: 1...
Meer informatie over Open taartbodem met framboosEclair macchiato
Ingrediënten: Referentie 8006: Eclair 16 cm 3 soorten boterroom: uitgesproken koffiesmaak, lichte koffiesmaak en vanillesmaak Amandelbiscuitplak 12 cm x 2...
Meer informatie over Eclair macchiatoZanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboos
Ingrediënten: Referentie 6169: Tartelet zanddeeg 8,5 cm 500 gram room 800 gram fondant chocolade in stukjes 100 gram boter 2 koffielepels cacaopoeder 200...
Meer informatie over Zanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboos