Crispy creamhorn
Ingrediënten:
- Referentie 13579: Roomhoorn boter
- Referentie 13004: Tompouce plak
- Crispy chocolat: 1 kg melkchocolade, 200 gram arachideolie, 50 gram gepofte rijst
- Vulling: 1 kg 2/3 opgeklopte slagroom, 375 gram perencompote
- Extra perencompote voor tussenlaagje
- Verse peer
Werkwijze:
Smelt de melkchocolade en meng daaronder de arachideolie en gepofte rijst. Snij een tompouce plak in stukjes van 14 x 4,5 cm. Dompel de roomhoorn helemaal onder in de crispy chocolat en plaats deze bovenop het stukje tompouce (de chocolade zal opstijven en één geheel vormen met het bladerdeegstukje). Meng de 2/3 opgeklopte slagroom met perencompote. Wanneer de roomhoorn met crispy chocolat is opgesteven, vul je de roomhoorn voor de helft met slagroom. Spuit dan een klein beetje perencompote in de roomhoorn en vul daarna verder af met slagroom. De roomhoorn kan je verder afwerken met slagroom, gepofte rijst, een stukje peer en cocolade decoratie.
Sablé van crème brulée met passievrucht en mango
Ingrediënten: Referentie 86033: Taart zanddeeg 18 cm 450 gram verse room 1 vanillestok 6 eierdooiers 90 gram suiker 3 geweekte gelatine blaadjes...
Meer informatie over Sablé van crème brulée met passievrucht en mangoGranola rijsttaart
Ingrediënten: Referentie 180: Rijsstaart 18 cm Opgeklopte slagroom 150 gram havermoutvlokken 150 gram geroosterde amandelen 50 gram gezouten pinda's 50 gram...
Meer informatie over Granola rijsttaartTompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannoten
Ingrediënten: Referentie 13004: Tompouce plak 500 gram banketbakkersroom 500 gram 2/3 opgeklopte slagroom (licht gesuikerd) 1/2 vanillestok 6 appelen (Granny...
Meer informatie over Tompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannoten