Tricolore
Ingrediënten:
- Referentie 11425: Korstschelp 18 cm met coating
- Banketbakkersroom
- Bavarois van aardbeien (1000 gram half opgeklopte slagroom, 200 gram aardbeienpuree, 6 à 8 bladen gelatine)
- Vers fruit: aardbeien, ananas en blauwe druiven
Werkwijze:
Vul de korstschelp met een dun laagje banketbakkersroom. Breng daarop een laagje aardbeienbavarois aan. Beleg de taart royaal met aardbeien, ananas en blauwe druiven (tricolore = drie kleuren van een vlag).
Werk de tricolore eventueel af met een dun laagje afdekgelei en wat muntblaadjes die op deze manier de kleur van de grasmat nabootsen.
Zanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboos
Ingrediënten: Referentie 6169: Tartelet zanddeeg 8,5 cm 500 gram room 800 gram fondant chocolade in stukjes 100 gram boter 2 koffielepels cacaopoeder 200...
Meer informatie over Zanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboos
Granola rijsttaart
Ingrediënten: Referentie 180: Rijsstaart 18 cm Opgeklopte slagroom 150 gram havermoutvlokken 150 gram geroosterde amandelen 50 gram gezouten pinda's 50 gram...
Meer informatie over Granola rijsttaart
Crispy creamhorn
Ingrediënten: Referentie 13579: Roomhoorn boter Referentie 13004: Tompouce plak Crispy chocolat: 1 kg melkchocolade, 200 gram arachideolie, 50 gram gepofte...
Meer informatie over Crispy creamhorn