Tricolore
Ingrediënten:
- Referentie 11425: Korstschelp 18 cm met coating
- Banketbakkersroom
- Bavarois van aardbeien (1000 gram half opgeklopte slagroom, 200 gram aardbeienpuree, 6 à 8 bladen gelatine)
- Vers fruit: aardbeien, ananas en blauwe druiven
Werkwijze:
Vul de korstschelp met een dun laagje banketbakkersroom. Breng daarop een laagje aardbeienbavarois aan. Beleg de taart royaal met aardbeien, ananas en blauwe druiven (tricolore = drie kleuren van een vlag).
Werk de tricolore eventueel af met een dun laagje afdekgelei en wat muntblaadjes die op deze manier de kleur van de grasmat nabootsen.
Tompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannoten
Ingrediënten: Referentie 13004: Tompouce plak 500 gram banketbakkersroom 500 gram 2/3 opgeklopte slagroom (licht gesuikerd) 1/2 vanillestok 6 appelen (Granny...
Meer informatie over Tompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannotenGranola rijsttaart
Ingrediënten: Referentie 180: Rijsstaart 18 cm Opgeklopte slagroom 150 gram havermoutvlokken 150 gram geroosterde amandelen 50 gram gezouten pinda's 50 gram...
Meer informatie over Granola rijsttaartReuze duivel
Ingrediënten: Referentie 12455: Korstschelp 9 cm met coating Banketbakkersroom Donkere overgiet ganache Frambozen Bavarois frambozen (1000 gram half...
Meer informatie over Reuze duivel