Tricolore
Ingrediënten:
- Referentie 11425: Korstschelp 18 cm met coating
- Banketbakkersroom
- Bavarois van aardbeien (1000 gram half opgeklopte slagroom, 200 gram aardbeienpuree, 6 à 8 bladen gelatine)
- Vers fruit: aardbeien, ananas en blauwe druiven
Werkwijze:
Vul de korstschelp met een dun laagje banketbakkersroom. Breng daarop een laagje aardbeienbavarois aan. Beleg de taart royaal met aardbeien, ananas en blauwe druiven (tricolore = drie kleuren van een vlag).
Werk de tricolore eventueel af met een dun laagje afdekgelei en wat muntblaadjes die op deze manier de kleur van de grasmat nabootsen.
Reuze duivel
Ingrediënten: Referentie 12455: Korstschelp 9 cm met coating Banketbakkersroom Donkere overgiet ganache Frambozen Bavarois frambozen (1000 gram half...
Meer informatie over Reuze duivel
Eclair macchiato
Ingrediënten: Referentie 8006: Eclair 16 cm 3 soorten boterroom: uitgesproken koffiesmaak, lichte koffiesmaak en vanillesmaak Amandelbiscuitplak 12 cm x 2...
Meer informatie over Eclair macchiatoZanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboos
Ingrediënten: Referentie 6169: Tartelet zanddeeg 8,5 cm 500 gram room 800 gram fondant chocolade in stukjes 100 gram boter 2 koffielepels cacaopoeder 200...
Meer informatie over Zanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboos