Tricolore
Ingrediënten:
- Referentie 11425: Korstschelp 18 cm met coating
- Banketbakkersroom
- Bavarois van aardbeien (1000 gram half opgeklopte slagroom, 200 gram aardbeienpuree, 6 à 8 bladen gelatine)
- Vers fruit: aardbeien, ananas en blauwe druiven
Werkwijze:
Vul de korstschelp met een dun laagje banketbakkersroom. Breng daarop een laagje aardbeienbavarois aan. Beleg de taart royaal met aardbeien, ananas en blauwe druiven (tricolore = drie kleuren van een vlag).
Werk de tricolore eventueel af met een dun laagje afdekgelei en wat muntblaadjes die op deze manier de kleur van de grasmat nabootsen.
Sablé van crème brulée met passievrucht en mango
Ingrediënten: Referentie 86033: Taart zanddeeg 18 cm 450 gram verse room 1 vanillestok 6 eierdooiers 90 gram suiker 3 geweekte gelatine blaadjes...
Meer informatie over Sablé van crème brulée met passievrucht en mangoTompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannoten
Ingrediënten: Referentie 13004: Tompouce plak 500 gram banketbakkersroom 500 gram 2/3 opgeklopte slagroom (licht gesuikerd) 1/2 vanillestok 6 appelen (Granny...
Meer informatie over Tompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannotenZanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboos
Ingrediënten: Referentie 6169: Tartelet zanddeeg 8,5 cm 500 gram room 800 gram fondant chocolade in stukjes 100 gram boter 2 koffielepels cacaopoeder 200...
Meer informatie over Zanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboos