Tricolore
Ingrediënten:
- Referentie 11425: Korstschelp 18 cm met coating
- Banketbakkersroom
- Bavarois van aardbeien (1000 gram half opgeklopte slagroom, 200 gram aardbeienpuree, 6 à 8 bladen gelatine)
- Vers fruit: aardbeien, ananas en blauwe druiven
Werkwijze:
Vul de korstschelp met een dun laagje banketbakkersroom. Breng daarop een laagje aardbeienbavarois aan. Beleg de taart royaal met aardbeien, ananas en blauwe druiven (tricolore = drie kleuren van een vlag).
Werk de tricolore eventueel af met een dun laagje afdekgelei en wat muntblaadjes die op deze manier de kleur van de grasmat nabootsen.

Open taartbodem met framboos
Ingrediënten: Referentie 18: Open taartbodem 18 cm 500 gram coulis van frambozen 50 gram suiker (100 gram indien ongesuikerd) 6 blaadjes gelatine Meringue: 1...
Meer informatie over Open taartbodem met framboos
Sablé van crème brulée met passievrucht en mango
Ingrediënten: Referentie 86033: Taart zanddeeg 18 cm 450 gram verse room 1 vanillestok 6 eierdooiers 90 gram suiker 3 geweekte gelatine blaadjes...
Meer informatie over Sablé van crème brulée met passievrucht en mango
Vanille cheesecake met peer
Ingrediënten: Referentie 6168: Taart zanddeeg 18 cm 500 gram roomkaas 3 eieren 60 gram suiker 20 gram honing 1/2 vanillestok Stukjes peer uit blik...
Meer informatie over Vanille cheesecake met peer