Granola rijsttaart

Ingrediënten:
- Referentie 180: Rijsstaart 18 cm
- Opgeklopte slagroom
- 150 gram havermoutvlokken
- 150 gram geroosterde amandelen
- 50 gram gezouten pinda's
- 50 gram pecannoten
- 50 gram paranoten
- 50 gram gedroogde veenbessen
- 150 gram honing
- 50 ml. olijfolie
- 1/2 koffielepel speculaaskruiden
Werkwijze:
Meng alle noten en maak deze fijner m.b.v. een cutter of deegrol. Voeg alle overige ingrediënten toe aan de notenmengeling en giet het geheel op een bakplaat. Bak de granola 15 tot 20 minuten op een temperatuur van 180°C tot de noten mooi beginnen te kleuren. Laat de granola afkoelen. Breng op de rijsttaart een laag opgeklopte slagroom aan. Strooi de verse granaola royaal op de rijsttaart.

Crispy creamhorn
Ingrediënten: Referentie 13579: Roomhoorn boter Referentie 13004: Tompouce plak Crispy chocolat: 1 kg melkchocolade, 200 gram arachideolie, 50 gram gepofte...
Meer informatie over Crispy creamhornTricolore
Ingrediënten: Referentie 11425: Korstschelp 18 cm met coating Banketbakkersroom Bavarois van aardbeien (1000 gram half opgeklopte slagroom, 200 gram...
Meer informatie over TricoloreZanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboos
Ingrediënten: Referentie 6169: Tartelet zanddeeg 8,5 cm 500 gram room 800 gram fondant chocolade in stukjes 100 gram boter 2 koffielepels cacaopoeder 200...
Meer informatie over Zanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboos