Granola rijsttaart

Ingrediënten:
- Referentie 180: Rijsstaart 18 cm
- Opgeklopte slagroom
- 150 gram havermoutvlokken
- 150 gram geroosterde amandelen
- 50 gram gezouten pinda's
- 50 gram pecannoten
- 50 gram paranoten
- 50 gram gedroogde veenbessen
- 150 gram honing
- 50 ml. olijfolie
- 1/2 koffielepel speculaaskruiden
Werkwijze:
Meng alle noten en maak deze fijner m.b.v. een cutter of deegrol. Voeg alle overige ingrediënten toe aan de notenmengeling en giet het geheel op een bakplaat. Bak de granola 15 tot 20 minuten op een temperatuur van 180°C tot de noten mooi beginnen te kleuren. Laat de granola afkoelen. Breng op de rijsttaart een laag opgeklopte slagroom aan. Strooi de verse granaola royaal op de rijsttaart.

Open taartbodem met framboos
Ingrediënten: Referentie 18: Open taartbodem 18 cm 500 gram coulis van frambozen 50 gram suiker (100 gram indien ongesuikerd) 6 blaadjes gelatine Meringue: 1...
Meer informatie over Open taartbodem met framboos
Vanille cheesecake met peer
Ingrediënten: Referentie 6168: Taart zanddeeg 18 cm 500 gram roomkaas 3 eieren 60 gram suiker 20 gram honing 1/2 vanillestok Stukjes peer uit blik...
Meer informatie over Vanille cheesecake met peerReuze duivel
Ingrediënten: Referentie 12455: Korstschelp 9 cm met coating Banketbakkersroom Donkere overgiet ganache Frambozen Bavarois frambozen (1000 gram half...
Meer informatie over Reuze duivel