Spring naar inhoud

Granola rijsttaart

Ingrediënten:

  • Referentie 180: Rijsstaart 18 cm
  • Opgeklopte slagroom
  • 150 gram havermoutvlokken
  • 150 gram geroosterde amandelen
  • 50 gram gezouten pinda's
  • 50 gram pecannoten
  • 50 gram paranoten
  • 50 gram gedroogde veenbessen
  • 150 gram honing
  • 50 ml. olijfolie
  • 1/2 koffielepel speculaaskruiden

Werkwijze:

Meng alle noten en maak deze fijner m.b.v. een cutter of deegrol. Voeg alle overige ingrediënten toe aan de notenmengeling en giet het geheel op een bakplaat. Bak de granola 15 tot 20 minuten op een temperatuur van 180°C tot de noten mooi beginnen te kleuren. Laat de granola afkoelen. Breng op de rijsttaart een laag opgeklopte slagroom aan. Strooi de verse granaola royaal op de rijsttaart.