Granola rijsttaart
Ingrediënten:
- Referentie 180: Rijsstaart 18 cm
- Opgeklopte slagroom
- 150 gram havermoutvlokken
- 150 gram geroosterde amandelen
- 50 gram gezouten pinda's
- 50 gram pecannoten
- 50 gram paranoten
- 50 gram gedroogde veenbessen
- 150 gram honing
- 50 ml. olijfolie
- 1/2 koffielepel speculaaskruiden
Werkwijze:
Meng alle noten en maak deze fijner m.b.v. een cutter of deegrol. Voeg alle overige ingrediënten toe aan de notenmengeling en giet het geheel op een bakplaat. Bak de granola 15 tot 20 minuten op een temperatuur van 180°C tot de noten mooi beginnen te kleuren. Laat de granola afkoelen. Breng op de rijsttaart een laag opgeklopte slagroom aan. Strooi de verse granaola royaal op de rijsttaart.
Tricolore
Ingrediënten: Referentie 11425: Korstschelp 18 cm met coating Banketbakkersroom Bavarois van aardbeien (1000 gram half opgeklopte slagroom, 200 gram...
Meer informatie over TricoloreTompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannoten
Ingrediënten: Referentie 13004: Tompouce plak 500 gram banketbakkersroom 500 gram 2/3 opgeklopte slagroom (licht gesuikerd) 1/2 vanillestok 6 appelen (Granny...
Meer informatie over Tompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannotenCrispy creamhorn
Ingrediënten: Referentie 13579: Roomhoorn boter Referentie 13004: Tompouce plak Crispy chocolat: 1 kg melkchocolade, 200 gram arachideolie, 50 gram gepofte...
Meer informatie over Crispy creamhorn