Éclair éxotique
Een exotische variatie op de klassieke éclair!
Éclair éxotique
12x Eclair 13 diepvries
200 gr biscuitplakjes
Benodigdheden Gekaramelliseerde ananas
- 500 gr ananas
- 80 gr rietsuiker
- 50 gr roomboter
- Karamelliseer de suiker in een koekenpan en voeg de boter toe.
- Voeg de ananas in grove stukken toe.
- Bak enkele minuten door en laat volledig afkoelen.
Benodigdheden Kokos Namaleka
- 6 gr gelatine
- 400 gr witte chocolade
- 300 ml kokosroom
- 15 gr glucose
- 300 ml slagroom
- Week de gelatine in water.
- Smelt de chocolade tot 40-45 °C.
- Breng de kokosroom en glucose aan de kook en voeg van het vuur de gelatine toe.
- Giet op de chocolade en mix glad.
- Voeg de koude slagroom toe en bewaar in de koeling.
- Snijd de éclairs van boven open en vul met een kleine hoeveelheid namelaka.
- Leg hier een strookje biscuit op en vul verder met de ananas.
- Spuit bovenop dopjes namelaka en bestrooi met kokosrasp.
Pumpkin pie
Breng de smaken van het najaar naar de tafel met deze heerlijke Pumpkin pie, gemaakt in een traditionele vlaaivorm.
Meer informatie over Pumpkin pieOranje Boven!
Eind juli zullen de Olympische Spelen dan echt beginnen. En hoe vieren we dit beter dan met heerlijk Hollands gebak, zoals de oranje tompouce. Of kleur jouw...
Meer informatie over Oranje Boven!Nectarine tulpschelp met rozemarijn
Eens iets anders dan u gewend bent!
Meer informatie over Nectarine tulpschelp met rozemarijn