Éclair éxotique
		Een exotische variatie op de klassieke éclair!
Éclair éxotique
12x Eclair 13 diepvries
200 gr biscuitplakjes
Benodigdheden Gekaramelliseerde ananas
- 500 gr ananas
 - 80 gr rietsuiker
 - 50 gr roomboter
 
- Karamelliseer de suiker in een koekenpan en voeg de boter toe.
 - Voeg de ananas in grove stukken toe.
 - Bak enkele minuten door en laat volledig afkoelen.
 
Benodigdheden Kokos Namaleka
- 6 gr gelatine
 - 400 gr witte chocolade
 - 300 ml kokosroom
 - 15 gr glucose
 - 300 ml slagroom
 
- Week de gelatine in water.
 - Smelt de chocolade tot 40-45 °C.
 - Breng de kokosroom en glucose aan de kook en voeg van het vuur de gelatine toe.
 - Giet op de chocolade en mix glad.
 - Voeg de koude slagroom toe en bewaar in de koeling.
 - Snijd de éclairs van boven open en vul met een kleine hoeveelheid namelaka.
 - Leg hier een strookje biscuit op en vul verder met de ananas.
 - Spuit bovenop dopjes namelaka en bestrooi met kokosrasp.
 
			Moederdag frambozenschelp
Een ware traktatie voor moederdag!
Meer informatie over Moederdag frambozenschelp