Vlaaitjes met winterfruit
		Heerlijke kleine vlaaitjes voor de winter.
Ingrediënten:
- Pruvé open vlaai 10 cm kartel – art. nr. 10
 - Divers winterfruit
 
Witte chocolaademousse
- 500 g slagroom
 - 25 g blanke stroop
 - 200 g witte chocolade
 - Roze peper, enkele korrels
 - 2 takjes rozemarijn
 
Werkwijze:
Vulling
- Breng 1/3 van de slagroom met de blanke stroop, roze peper en rozemarijn tegen de kook aan.
 - Laat van het vuur 1 uur intrekken.
 - Zeef boven de chocolade, roer glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
 - Bewaar een nacht in de koeling en klop vervolgens stevig op.
 
Decoratie
- Vul de open vlaaitjes met de witte chocolademousse.
 - Maak af met vers winterfruit.
 
			Harde wener salted caramel
De salted caramel en chocolade passen perfect bij het najaar.
Meer informatie over Harde wener salted caramel
			Het boek van sinterklaas tompouce
Tompoucen met bitterkoekjes bavarois voor en tijdens Sinterklaas.
Meer informatie over Het boek van sinterklaas tompouce