Passie-kokos swirls
Een heerlijk tropisch gebakje met een romige mousse van kokos en passievrucht. Een smaakvolle explosie in elke hap!
Passie-kokos swirls
- Roomhoorn x 24
Benodigdheden crème kokos
- 125 gr basterdsuiker
- 400 gr roomboter
- 500 gr gele room
- 50 gr compound kokos
- Maak de banketbakkersroom en laat volledig afkoelen.
- Klop de boter romig en breng op smaak met de kokos compound.
- Voeg de koude banketbakkersroom hieraan toe en klop tot een gladde maar stevige crème.
Benodigdheden crème maracuja
- 125 gr basterdsuiker
- 400 gr roomboter
- 500 gr gele room
- gele kleurstof
- 35 gr compound maracuja
- Maak de banketbakkersroom en laat volledig afkoelen.
- Klop de boter romig en breng op smaak met de compound.
- Voeg de koude banketbakkersroom hieraan toe en klop tot een gladde maar stevige crème.
Vul een spuitzak met beide crèmes naast elkaar. Vul de roomhoorns als een 'swirl'-ijsje op. Bewaar kort in de vriezer en decoreer eventueel met witte chocolade.
Champagne turko taart met rood fruit
Een feestelijke taart voor het Oud&Nieuw!
Meer informatie over Champagne turko taart met rood fruitOranje Boven!
Eind juli zullen de Olympische Spelen dan echt beginnen. En hoe vieren we dit beter dan met heerlijk Hollands gebak, zoals de oranje tompouce. Of kleur jouw...
Meer informatie over Oranje Boven!