Passie-kokos swirls
Een heerlijk tropisch gebakje met een romige mousse van kokos en passievrucht. Een smaakvolle explosie in elke hap!
Passie-kokos swirls
- Roomhoorn x 24
Benodigdheden crème kokos
- 125 gr basterdsuiker
- 400 gr roomboter
- 500 gr gele room
- 50 gr compound kokos
- Maak de banketbakkersroom en laat volledig afkoelen.
- Klop de boter romig en breng op smaak met de kokos compound.
- Voeg de koude banketbakkersroom hieraan toe en klop tot een gladde maar stevige crème.
Benodigdheden crème maracuja
- 125 gr basterdsuiker
- 400 gr roomboter
- 500 gr gele room
- gele kleurstof
- 35 gr compound maracuja
- Maak de banketbakkersroom en laat volledig afkoelen.
- Klop de boter romig en breng op smaak met de compound.
- Voeg de koude banketbakkersroom hieraan toe en klop tot een gladde maar stevige crème.
Vul een spuitzak met beide crèmes naast elkaar. Vul de roomhoorns als een 'swirl'-ijsje op. Bewaar kort in de vriezer en decoreer eventueel met witte chocolade.
Zomerschelpen met kokos en passievrucht
Deze verfijnde zomerschelpen brengen een vleugje tropen naar je vitrines. Licht, exotisch en perfect voor zomerse dagen!
Meer informatie over Zomerschelpen met kokos en passievrucht
Nectarine Verveineschelp
Bloemschelp van met een heerlijke zoete vulling van nectarine en verveineslagroom.
Meer informatie over Nectarine Verveineschelp
Tartelette citroen hazelnoot
De tartelette citroen hazelnoot is lekker fris en de ideale traktatie voor het voorjaar, bijvoorbeeld tijdens Pasen.
Meer informatie over Tartelette citroen hazelnoot