Passie-kokos swirls

Een heerlijk tropisch gebakje met een romige mousse van kokos en passievrucht. Een smaakvolle explosie in elke hap!
Passie-kokos swirls
- Roomhoorn x 24
Benodigdheden crème kokos
- 125 gr basterdsuiker
- 400 gr roomboter
- 500 gr gele room
- 50 gr compound kokos
- Maak de banketbakkersroom en laat volledig afkoelen.
- Klop de boter romig en breng op smaak met de kokos compound.
- Voeg de koude banketbakkersroom hieraan toe en klop tot een gladde maar stevige crème.
Benodigdheden crème maracuja
- 125 gr basterdsuiker
- 400 gr roomboter
- 500 gr gele room
- gele kleurstof
- 35 gr compound maracuja
- Maak de banketbakkersroom en laat volledig afkoelen.
- Klop de boter romig en breng op smaak met de compound.
- Voeg de koude banketbakkersroom hieraan toe en klop tot een gladde maar stevige crème.
Vul een spuitzak met beide crèmes naast elkaar. Vul de roomhoorns als een 'swirl'-ijsje op. Bewaar kort in de vriezer en decoreer eventueel met witte chocolade.

Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit
Ideaal voor Valentijns- of Moederdag.
Meer informatie over Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit
Bananensoes 2.0
Deze onweerstaanbare lekkernij combineert de klassieke éclair met een moderne twist, perfect voor elke gelegenheid.
Meer informatie over Bananensoes 2.0