Paasei met citroencrème
Paastip!
Benodigdheden:
- Pruvé Turko Paasei - art. nr. 1001172
- Dobla chocolade
Citroencrème
- 180 g kristalsuiker
- 60 g water
- 100 g heelei
- 300 g roomboter
- 100 g lemon curd
Werkwijze:
Citroencrème
- Klop het ei schuimig en kook de suiker en water tot 120°C.
- Voeg al kloppend toe aan de eieren en laat verder draaien tot het is afgekoeld tot kamertemperatuur.
- Voeg de boter toe en klop verder tot een gladde crème.
- Neem een kleine hoeveelheid en kleur deze groen.
- De rest op smaak brengen met de lemon curd.
Opbouw
- Vul een Turkoplak met de crème en dek af met een tweede Turkoplak.
- Maskeer rondom en spuit de groene crème langs de onderrand als “grassprietjes”
Decoratie
- Garneer met een cornetje pure chocolade paasei-versieringen bovenop en decoreer met Dobla chocolade (paaseitjes, kuikens, etc.
Bladerdeegrolletje met V.O.C. mousse
Voor de echte chocoladeliefhebber.
Meer informatie over Bladerdeegrolletje met V.O.C. mousseMillefeuille extra krokant
Met vocht gereduceerde room om krokantheid te bevorderen!
Meer informatie over Millefeuille extra krokantZomers schelpje met pistache
Een prachtig exemplaar.
Meer informatie over Zomers schelpje met pistache