Stoofpeer bourdaloue
Mini stoofpeertaartjes met een Franse twist!
Stoofpeer bordaloue
- 10 x Korstschelp RB wit gecoat
Benodigdheden Amandelcrème
- 100 gr amandelmeel
- 100 gr kristalsuiker
- 100 gr heel ei
- 100 gr roomboter
- Amandelschaafsel
- Stoofperen
- Draai van het amandelmeel, suiker, ei en boter een gladde amandelcrème. Vul de korstschelpen tot de helft hiermee.
- Snijd een kwart stoofpeer in dunne plakjes en leg op de amandelcrème. Druk ligt aan om de plakjes schuin te krijgen.
- Breng rondom amandelschaafsel aan.
- Bak 15 minuten op 180 graden tot de crème gaar is en het schaafsel goudbruin kleurt.
- Maak af met afdekgelei en decoratiesuiker.
Grapefruit Meringue Tartelettes
Meringue tartelet met heelrijke frisse smaak van grapefruit.
Meer informatie over Grapefruit Meringue Tartelettes