Spring naar inhoud

Stoofpeer bourdaloue

Mini stoofpeertaartjes met een Franse twist!

Stoofpeer bordaloue

  • 10 x Korstschelp RB wit gecoat

Benodigdheden Amandelcrème

  • 100 gr amandelmeel
  • 100 gr kristalsuiker
  • 100 gr heel ei
  • 100 gr roomboter 
  • Amandelschaafsel
  • Stoofperen
  1. Draai van het amandelmeel, suiker, ei en boter een gladde amandelcrème. Vul de korstschelpen tot de helft hiermee.
  2. Snijd een kwart stoofpeer in dunne plakjes en leg op de amandelcrème. Druk ligt aan om de plakjes schuin te krijgen.
  3. Breng rondom amandelschaafsel aan.
  4. Bak 15 minuten op 180 graden tot de crème gaar is en het schaafsel goudbruin kleurt.
  5. Maak af met afdekgelei en decoratiesuiker.