Stoofpeer bourdaloue

Mini stoofpeertaartjes met een Franse twist!
Stoofpeer bordaloue
- 10 x Korstschelp RB wit gecoat
Benodigdheden Amandelcrème
- 100 gr amandelmeel
- 100 gr kristalsuiker
- 100 gr heel ei
- 100 gr roomboter
- Amandelschaafsel
- Stoofperen
- Draai van het amandelmeel, suiker, ei en boter een gladde amandelcrème. Vul de korstschelpen tot de helft hiermee.
- Snijd een kwart stoofpeer in dunne plakjes en leg op de amandelcrème. Druk ligt aan om de plakjes schuin te krijgen.
- Breng rondom amandelschaafsel aan.
- Bak 15 minuten op 180 graden tot de crème gaar is en het schaafsel goudbruin kleurt.
- Maak af met afdekgelei en decoratiesuiker.

Nieuw! Mini Quiches met Beemster kaas
Nieuw in ons assortiment: Mini Quiches met Beemster kaas! De Mini Quiches zijn verkrijgbaar in de varianten: Beemster kaas, tomaat en Italiaanse kruiden....
Meer informatie over Nieuw! Mini Quiches met Beemster kaas
Appelflap Deluxe - nieuwe appelflap van Pruvé
Ook bij Pruvé gaan we met de tijd mee, want tijden veranderen. Zo hebben we onze vertrouwde Pruvé appelflap onder de loep genomen en doorontwikkeld tot...
Meer informatie over Appelflap Deluxe - nieuwe appelflap van Pruvé
Wintervlaai met kersencrémeux en chocoladeslagroom
Een vlaai die niet kan ontbreken tijdens deze donkere dagen.
Meer informatie over Wintervlaai met kersencrémeux en chocoladeslagroom