Stoofpeer bourdaloue
Mini stoofpeertaartjes met een Franse twist!
Stoofpeer bordaloue
- 10 x Korstschelp RB wit gecoat
Benodigdheden Amandelcrème
- 100 gr amandelmeel
- 100 gr kristalsuiker
- 100 gr heel ei
- 100 gr roomboter
- Amandelschaafsel
- Stoofperen
- Draai van het amandelmeel, suiker, ei en boter een gladde amandelcrème. Vul de korstschelpen tot de helft hiermee.
- Snijd een kwart stoofpeer in dunne plakjes en leg op de amandelcrème. Druk ligt aan om de plakjes schuin te krijgen.
- Breng rondom amandelschaafsel aan.
- Bak 15 minuten op 180 graden tot de crème gaar is en het schaafsel goudbruin kleurt.
- Maak af met afdekgelei en decoratiesuiker.
Zomers schelpje met pistache
Een prachtig exemplaar.
Meer informatie over Zomers schelpje met pistache
Bananensoes 2.0
Deze onweerstaanbare lekkernij combineert de klassieke éclair met een moderne twist, perfect voor elke gelegenheid.
Meer informatie over Bananensoes 2.0
Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit
Een hartverwarmend gebak: ideaal voor Valentijnsdag of Moederdag.
Meer informatie over Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit