Stoofpeer bourdaloue
		Mini stoofpeertaartjes met een Franse twist!
Stoofpeer bordaloue
- 10 x Korstschelp RB wit gecoat
 
Benodigdheden Amandelcrème
- 100 gr amandelmeel
 - 100 gr kristalsuiker
 - 100 gr heel ei
 - 100 gr roomboter
 - Amandelschaafsel
 - Stoofperen
 
- Draai van het amandelmeel, suiker, ei en boter een gladde amandelcrème. Vul de korstschelpen tot de helft hiermee.
 - Snijd een kwart stoofpeer in dunne plakjes en leg op de amandelcrème. Druk ligt aan om de plakjes schuin te krijgen.
 - Breng rondom amandelschaafsel aan.
 - Bak 15 minuten op 180 graden tot de crème gaar is en het schaafsel goudbruin kleurt.
 - Maak af met afdekgelei en decoratiesuiker.
 
			Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit
Een hartverwarmend gebak: ideaal voor Valentijnsdag of Moederdag.
Meer informatie over Hartenvlaai met crème pâtissière en rood fruit