Zanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboos
Ingrediënten:
- Referentie 6169: Tartelet zanddeeg 8,5 cm
- 500 gram room
- 800 gram fondant chocolade in stukjes
- 100 gram boter
- 2 koffielepels cacaopoeder
- 200 gram fambozencoulis
- 2 gelatineblaadjes (coulis lichtjes opwarmen en geweekte gelatine toevoegen)
Werkwijze:
Bak de zanddeegtaartjes af in de oven gedurenden 10 minuten op 180 °C. Verwarm de room samen met de cacaopoeder tot 80 °C. Giet het geheel over de stukjes chocolade. Roer goed tot alle chocolade is opgelost. Meng er vervolgens 100 gram boter onder.
Giet een dun laagje ganache in het bodempje en breng hierop 1 koffielepel frambozenvulling aan, plaats daarna de tarteletten voor 15 minuten in de diepvriezer. Vul de taartjes verder tot de rand met ganache en laat het geheel in de koeling opstijven.
Bestrooi de taartjes met cacaopoeder met behulp van een zeefje en werk af met een framboos en muntblaadje.
TIP: giet een beetje coulis in de opening van de framboos.

Sablé van crème brulée met passievrucht en mango
Ingrediënten: Referentie 86033: Taart zanddeeg 18 cm 450 gram verse room 1 vanillestok 6 eierdooiers 90 gram suiker 3 geweekte gelatine blaadjes...
Meer informatie over Sablé van crème brulée met passievrucht en mango
Granola rijsttaart
Ingrediënten: Referentie 180: Rijsstaart 18 cm Opgeklopte slagroom 150 gram havermoutvlokken 150 gram geroosterde amandelen 50 gram gezouten pinda's 50 gram...
Meer informatie over Granola rijsttaart
Crispy creamhorn
Ingrediënten: Referentie 13579: Roomhoorn boter Referentie 13004: Tompouce plak Crispy chocolat: 1 kg melkchocolade, 200 gram arachideolie, 50 gram gepofte...
Meer informatie over Crispy creamhorn