Zanddeeg met ganache van donkere chocolade en framboos
Ingrediënten:
- Referentie 6169: Tartelet zanddeeg 8,5 cm
- 500 gram room
- 800 gram fondant chocolade in stukjes
- 100 gram boter
- 2 koffielepels cacaopoeder
- 200 gram fambozencoulis
- 2 gelatineblaadjes (coulis lichtjes opwarmen en geweekte gelatine toevoegen)
Werkwijze:
Bak de zanddeegtaartjes af in de oven gedurenden 10 minuten op 180 °C. Verwarm de room samen met de cacaopoeder tot 80 °C. Giet het geheel over de stukjes chocolade. Roer goed tot alle chocolade is opgelost. Meng er vervolgens 100 gram boter onder.
Giet een dun laagje ganache in het bodempje en breng hierop 1 koffielepel frambozenvulling aan, plaats daarna de tarteletten voor 15 minuten in de diepvriezer. Vul de taartjes verder tot de rand met ganache en laat het geheel in de koeling opstijven.
Bestrooi de taartjes met cacaopoeder met behulp van een zeefje en werk af met een framboos en muntblaadje.
TIP: giet een beetje coulis in de opening van de framboos.

Crispy creamhorn
Ingrediënten: Referentie 13579: Roomhoorn boter Referentie 13004: Tompouce plak Crispy chocolat: 1 kg melkchocolade, 200 gram arachideolie, 50 gram gepofte...
Meer informatie over Crispy creamhorn
Vanille cheesecake met peer
Ingrediënten: Referentie 6168: Taart zanddeeg 18 cm 500 gram roomkaas 3 eieren 60 gram suiker 20 gram honing 1/2 vanillestok Stukjes peer uit blik...
Meer informatie over Vanille cheesecake met peerReuze duivel
Ingrediënten: Referentie 12455: Korstschelp 9 cm met coating Banketbakkersroom Donkere overgiet ganache Frambozen Bavarois frambozen (1000 gram half...
Meer informatie over Reuze duivel