Tompouce met gekarameliseerde appeltjes en pecannoten
Ingrediënten:
- Referentie 13004: Tompouce plak
- 500 gram banketbakkersroom
- 500 gram 2/3 opgeklopte slagroom (licht gesuikerd)
- 1/2 vanillestok
- 6 appelen (Granny Smith)
- 30 gram boter
- 50 gram suiker
- 75 gram pecannoten
Werkwijze:
Meng de 2/3de opgeklopte slagroom met de banketbakkersroom en het merg uit het vanillestokje. Snij de appelen in blokjes en besprenkel met citroensap. Smelt de boter en de suiker in een pan en laat licht karameliseren. Voeg de appelblokjes toe en laat zachtjes garen. Voeg de pecannoten toe. Snij uit de tompouceplak rechthoeken van 11 cm x 3 cm. Spuit op één rechthoek de crème zoals afgebeeld op de foto en plaats daartussen de appelblokjes. Herhaal dit en plaats de rechthoeken op elkaar en werk af met een derde plakje. Decoreren met een bolletje gespoten crème, chocolade decoratie en poedersuiker.
TIP! Voor een krokanter resultaat; plaats de tompouceplak voor gebruik 2 minuten in een oven van 180°C.
Crispy creamhorn
Ingrediënten: Referentie 13579: Roomhoorn boter Referentie 13004: Tompouce plak Crispy chocolat: 1 kg melkchocolade, 200 gram arachideolie, 50 gram gepofte...
Meer informatie over Crispy creamhornTricolore
Ingrediënten: Referentie 11425: Korstschelp 18 cm met coating Banketbakkersroom Bavarois van aardbeien (1000 gram half opgeklopte slagroom, 200 gram...
Meer informatie over TricoloreReuze duivel
Ingrediënten: Referentie 12455: Korstschelp 9 cm met coating Banketbakkersroom Donkere overgiet ganache Frambozen Bavarois frambozen (1000 gram half...
Meer informatie over Reuze duivel