Abrikozen galettes
Gemaakt van het heerlijkste korstdeeg.
Benodigdheden:
- Pruvé RB Korstdeeg - art. nr. 11899
Vulling
- 100 g pistachenoten
- 100 g kristalsuiker
- 100 g heelei
- 100 g roomboter
- 500 g banketbakkersroom
- 25 halve abrikozen op siroop
Werkwijze:
Vulling
- Draai van de pistachenoten, suiker, ei en boter een pistachecrème.
- Rol het korstdeeg uit tot 3 mm dikte en steek rondjes van 8 cm uit.
- Druk een ronde uitsteker van 6 cm licht in elk rondje korst zonder helemaal door te drukken.
- Bestrijk de randen licht met eistrijksel.
- Spuit een kleine hoeveelheid pistachecrème in het midden en spuit hierop de banketbakkersroom.
- Bedek dit weer met een halve abrikoos.
- Bak de galettes op 180°C en bestrijk nadien met abrikozenmoes.
Decoratie
- Strooi klein stukjes pistachenoten over de galettes.
Spanakopita hartige letter
De Griekse klassieker, spanakopita, wordt in een nieuwe vorm gepresenteerd die zowel mooi is om te zien als heerlijk om van te genieten.
Meer informatie over Spanakopita hartige letterLuxe aardbeienvlaai
De aardbeienvlaai is sinds jaar en dag een favoriet onder Nederlanders. Met onze open vlaai zet u dit verse gebak in een handomdraai in de vitrine!
Meer informatie over Luxe aardbeienvlaaiBrooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!
Binnen Smilde Bakery/Pruvé zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een mooie brooddeeg range. Brooddeeg is een ideale deegsoort als het gaat om...
Meer informatie over Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!