Abrikozen galettes
Gemaakt van het heerlijkste korstdeeg.
Benodigdheden:
- Pruvé RB Korstdeeg - art. nr. 11899
Vulling
- 100 g pistachenoten
- 100 g kristalsuiker
- 100 g heelei
- 100 g roomboter
- 500 g banketbakkersroom
- 25 halve abrikozen op siroop
Werkwijze:
Vulling
- Draai van de pistachenoten, suiker, ei en boter een pistachecrème.
- Rol het korstdeeg uit tot 3 mm dikte en steek rondjes van 8 cm uit.
- Druk een ronde uitsteker van 6 cm licht in elk rondje korst zonder helemaal door te drukken.
- Bestrijk de randen licht met eistrijksel.
- Spuit een kleine hoeveelheid pistachecrème in het midden en spuit hierop de banketbakkersroom.
- Bedek dit weer met een halve abrikoos.
- Bak de galettes op 180°C en bestrijk nadien met abrikozenmoes.
Decoratie
- Strooi klein stukjes pistachenoten over de galettes.
Bladerdeeg met stoofvlees en bier
Gemaakt met heerlijk korstdeeg van roomboter!
Meer informatie over Bladerdeeg met stoofvlees en bier
Salted caramel millefeuille
Maak indruk met deze elegante millefeuille met salted caramel, een luxe verwenmoment voor jouw klanten.
Meer informatie over Salted caramel millefeuille
St Honoré Karamel
Een klassieke lekkernij, betovert met zijn perfecte combinatie van krokant bladerdeeg, luchtige soesjes en romige karamel.
Meer informatie over St Honoré Karamel