Abrikozen galettes
		Gemaakt van het heerlijkste korstdeeg.
Benodigdheden:
- Pruvé RB Korstdeeg - art. nr. 11899
 
Vulling
- 100 g pistachenoten
 - 100 g kristalsuiker
 - 100 g heelei
 - 100 g roomboter
 - 500 g banketbakkersroom
 - 25 halve abrikozen op siroop
 
Werkwijze:
Vulling
- Draai van de pistachenoten, suiker, ei en boter een pistachecrème.
 - Rol het korstdeeg uit tot 3 mm dikte en steek rondjes van 8 cm uit.
 - Druk een ronde uitsteker van 6 cm licht in elk rondje korst zonder helemaal door te drukken.
 - Bestrijk de randen licht met eistrijksel.
 - Spuit een kleine hoeveelheid pistachecrème in het midden en spuit hierop de banketbakkersroom.
 - Bedek dit weer met een halve abrikoos.
 - Bak de galettes op 180°C en bestrijk nadien met abrikozenmoes.
 
Decoratie 
- Strooi klein stukjes pistachenoten over de galettes.
 
			Hazelnootslof met kruidige peer
Een knapperige hazelnootslof met gebakken peer, verrijkt met verwarmende specerijen voor een smaakvolle traktatie.
Meer informatie over Hazelnootslof met kruidige peer
			Chocoladeschelp
Een heerlijke reuzenschelp voor de chocoladeliefhebbers!
Meer informatie over Chocoladeschelp
			Sinaasappeltaart met oranje fruit
Een lust voor het oog, dit sinaasappeltaartje...
Meer informatie over Sinaasappeltaart met oranje fruit