Oranje boven roomhoorn

Ideaal om de verjaardag van onze koning mee te vieren.
Benodigdheden:
- Pruvé RB Roomhoorns – art. nr. 12589
- Dobla chocolade
Vulling
- 750 g slagroom
- 30 g blanke stroop
- 250 g witte chocolade
- Rasp van 1 sinaasappel
- 1 el sinaasappellikeur
- Oranje kleurstof
Werkwijze:
Vulling
- Breng 1/3e van de slagroom met de blanke stroop tegen de kook aan.
- Giet op de chocolade, roer glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
- Breng op smaak met de sinaasappelrasp en likeur en kleur naar wens oranje.
- Bewaar een nacht in de koeling en klop vervolgens tot een luchtige ganache.
Decoratie
- Spuit de sinaasappelganache in en op de roomhoorn.
- Decoreer met Dobla oranje chocokrullen en gouden chocolade kroontje.

Mokka Hazelnoot vlegel
Heerlijk gebak voor in het najaar
Meer informatie over Mokka Hazelnoot vlegel