Oranje boven roomhoorn
Ideaal om de verjaardag van onze koning mee te vieren.
Benodigdheden:
- Pruvé RB Roomhoorns – art. nr. 12589
- Dobla chocolade
Vulling
- 750 g slagroom
- 30 g blanke stroop
- 250 g witte chocolade
- Rasp van 1 sinaasappel
- 1 el sinaasappellikeur
- Oranje kleurstof
Werkwijze:
Vulling
- Breng 1/3e van de slagroom met de blanke stroop tegen de kook aan.
- Giet op de chocolade, roer glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
- Breng op smaak met de sinaasappelrasp en likeur en kleur naar wens oranje.
- Bewaar een nacht in de koeling en klop vervolgens tot een luchtige ganache.
Decoratie
- Spuit de sinaasappelganache in en op de roomhoorn.
- Decoreer met Dobla oranje chocokrullen en gouden chocolade kroontje.
Pecan-kumquat taart
Ontdek de pecan-kumquat taart, een lekkernij die de smaak van pecannoten combineert met de frisse, citrusachtige tonen van kumquats.
Meer informatie over Pecan-kumquat taartGrapefruit Meringue Tartelettes
Meringue tartelet met heelrijke frisse smaak van grapefruit.
Meer informatie over Grapefruit Meringue TartelettesPassie-kokos swirls
Een heerlijk tropisch gebakje met een romige mousse van kokos en passievrucht. Een smaakvolle explosie in elke hap!
Meer informatie over Passie-kokos swirls