Oranje boven roomhoorn
Ideaal om de verjaardag van onze koning mee te vieren.
Benodigdheden:
- Pruvé RB Roomhoorns – art. nr. 12589
- Dobla chocolade
Vulling
- 750 g slagroom
- 30 g blanke stroop
- 250 g witte chocolade
- Rasp van 1 sinaasappel
- 1 el sinaasappellikeur
- Oranje kleurstof
Werkwijze:
Vulling
- Breng 1/3e van de slagroom met de blanke stroop tegen de kook aan.
- Giet op de chocolade, roer glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
- Breng op smaak met de sinaasappelrasp en likeur en kleur naar wens oranje.
- Bewaar een nacht in de koeling en klop vervolgens tot een luchtige ganache.
Decoratie
- Spuit de sinaasappelganache in en op de roomhoorn.
- Decoreer met Dobla oranje chocokrullen en gouden chocolade kroontje.
Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel
Een smaakexplosie die verwarmend en fris tegelijk is. Perfect voor de feestdagen of als bijzonder gebakje bij de koffie.
Meer informatie over Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel
Champagne turko taart met rood fruit
Een feestelijke taart voor het Oud&Nieuw!
Meer informatie over Champagne turko taart met rood fruit