Oranje boven roomhoorn

Ideaal om de verjaardag van onze koning mee te vieren.
Benodigdheden:
- Pruvé RB Roomhoorns – art. nr. 12589
- Dobla chocolade
Vulling
- 750 g slagroom
- 30 g blanke stroop
- 250 g witte chocolade
- Rasp van 1 sinaasappel
- 1 el sinaasappellikeur
- Oranje kleurstof
Werkwijze:
Vulling
- Breng 1/3e van de slagroom met de blanke stroop tegen de kook aan.
- Giet op de chocolade, roer glad en voeg de resterende slagroom koud toe.
- Breng op smaak met de sinaasappelrasp en likeur en kleur naar wens oranje.
- Bewaar een nacht in de koeling en klop vervolgens tot een luchtige ganache.
Decoratie
- Spuit de sinaasappelganache in en op de roomhoorn.
- Decoreer met Dobla oranje chocokrullen en gouden chocolade kroontje.

Ontdek de Börek: nu ook beschikbaar in het foodservicekanaal!
Breaking food news: de börek verovert de markt als een van de hardst groeiende snacks binnen de retail in Nederland. We zijn trots om aan te kondigen dat...
Meer informatie over Ontdek de Börek: nu ook beschikbaar in het foodservicekanaal!
Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel
Een smaakexplosie die verwarmend en fris tegelijk is. Perfect voor de feestdagen of als bijzonder gebakje bij de koffie.
Meer informatie over Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel
Sinaasappeltaart met oranje fruit
Een lust voor het oog, dit sinaasappeltaartje...
Meer informatie over Sinaasappeltaart met oranje fruit