Bourdaloue met stoofpeertjes
Heerlijk voor in het najaar!
Ingrediënten:
- Pruvé rb harde wener 9 cm – art. nr. 41690
- Stoofperen
- Amandelschaafsel
Vulling
- 100 g amandelmeel
- 100 g kristalsuiker
- 100 g heelei
- 100 g roomboter
Werkwijze:
Vulling
- Draai van het amandelmeel, suiker, ei en boter een gladde amandelcrème.
- Vul de harde wenerbakjes tot de helft hiermee.
- Stop een stoofpeer in het midden en breng rondom amandelschaafsel aan.
- Bak circa 20 minuten op 180°C tot de crème gaar is en het schaafsel goudbruin kleurt.
Wintervlaai met kersencrémeux en chocoladeslagroom
Een vlaai die niet kan ontbreken tijdens deze donkere dagen.
Meer informatie over Wintervlaai met kersencrémeux en chocoladeslagroomHup-Vlegel-Hup
Stap in de wereld van de Hollandse trots met onze vlegel, geïnspireerd door de iconische kleuren rood, wit en blauw.
Meer informatie over Hup-Vlegel-Hup