Bourdaloue met stoofpeertjes

Heerlijk voor in het najaar!
Ingrediënten:
- Pruvé rb harde wener 9 cm – art. nr. 41690
- Stoofperen
- Amandelschaafsel
Vulling
- 100 g amandelmeel
- 100 g kristalsuiker
- 100 g heelei
- 100 g roomboter
Werkwijze:
Vulling
- Draai van het amandelmeel, suiker, ei en boter een gladde amandelcrème.
- Vul de harde wenerbakjes tot de helft hiermee.
- Stop een stoofpeer in het midden en breng rondom amandelschaafsel aan.
- Bak circa 20 minuten op 180°C tot de crème gaar is en het schaafsel goudbruin kleurt.

Sinaasappeltaart met oranje fruit
Een lust voor het oog, dit sinaasappeltaartje...
Meer informatie over Sinaasappeltaart met oranje fruit
Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!
Binnen Smilde Bakery/Pruvé zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een mooie brooddeeg range. Brooddeeg is een ideale deegsoort als het gaat om...
Meer informatie over Brooddeeg - een nieuwe range binnen het assortiment!
Siciliaanse Cannoli
Siciliaanse Cannoli op 3 verschillende manieren
Meer informatie over Siciliaanse Cannoli