Bourdaloue met stoofpeertjes
		Heerlijk voor in het najaar!
Ingrediënten:
- Pruvé rb harde wener 9 cm – art. nr. 41690
 - Stoofperen
 - Amandelschaafsel
 
Vulling
- 100 g amandelmeel
 - 100 g kristalsuiker
 - 100 g heelei
 - 100 g roomboter
 
Werkwijze:
Vulling
- Draai van het amandelmeel, suiker, ei en boter een gladde amandelcrème.
 - Vul de harde wenerbakjes tot de helft hiermee.
 - Stop een stoofpeer in het midden en breng rondom amandelschaafsel aan.
 - Bak circa 20 minuten op 180°C tot de crème gaar is en het schaafsel goudbruin kleurt.
 
			Chocoladeschelp
Een heerlijke reuzenschelp voor de chocoladeliefhebbers!
Meer informatie over Chocoladeschelp
			Make It Magazine voorjaar 2023
Nieuwe editie! In samenwerking met Nederlandse bakkers hebben wij weer een gloednieuw inspiratiemagazine ontwikkeld, het Make It Magazine. Hierin komen...
Meer informatie over Make It Magazine voorjaar 2023
			Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel
Een smaakexplosie die verwarmend en fris tegelijk is. Perfect voor de feestdagen of als bijzonder gebakje bij de koffie.
Meer informatie over Chocoladevlaai met sinaasappel en kaneel