Bourdaloue met stoofpeertjes
Heerlijk voor in het najaar!
Ingrediënten:
- Pruvé rb harde wener 9 cm – art. nr. 41690
- Stoofperen
- Amandelschaafsel
Vulling
- 100 g amandelmeel
- 100 g kristalsuiker
- 100 g heelei
- 100 g roomboter
Werkwijze:
Vulling
- Draai van het amandelmeel, suiker, ei en boter een gladde amandelcrème.
- Vul de harde wenerbakjes tot de helft hiermee.
- Stop een stoofpeer in het midden en breng rondom amandelschaafsel aan.
- Bak circa 20 minuten op 180°C tot de crème gaar is en het schaafsel goudbruin kleurt.
Pumpkin pie
Breng de smaken van het najaar naar de tafel met deze heerlijke Pumpkin pie, gemaakt in een traditionele vlaaivorm.
Meer informatie over Pumpkin pieOranje boven roomhoorn
Ideaal om de verjaardag van onze koning mee te vieren.
Meer informatie over Oranje boven roomhoornBombe Alaska
Met deze hazelnoot meringue turko wordt het gegarandeerd een feestje!
Meer informatie over Bombe Alaska