Bourdaloue met stoofpeertjes

Heerlijk voor in het najaar!
Ingrediënten:
- Pruvé rb harde wener 9 cm – art. nr. 41690
- Stoofperen
- Amandelschaafsel
Vulling
- 100 g amandelmeel
- 100 g kristalsuiker
- 100 g heelei
- 100 g roomboter
Werkwijze:
Vulling
- Draai van het amandelmeel, suiker, ei en boter een gladde amandelcrème.
- Vul de harde wenerbakjes tot de helft hiermee.
- Stop een stoofpeer in het midden en breng rondom amandelschaafsel aan.
- Bak circa 20 minuten op 180°C tot de crème gaar is en het schaafsel goudbruin kleurt.

Kerstschelp witte chocolade en cranberry
De kerstschelp met witte chocolade en cranberry is de perfecte, feestelijke afsluiter van het kerstdiner.
Meer informatie over Kerstschelp witte chocolade en cranberry
Oranje Boven!
Eind juli zullen de Olympische Spelen dan echt beginnen. En hoe vieren we dit beter dan met heerlijk Hollands gebak, zoals de oranje tompouce. Of kleur jouw...
Meer informatie over Oranje Boven!
Tompouceplak Saint Honoré
Heerlijk gebak voor in het voorjaar.
Meer informatie over Tompouceplak Saint Honoré